Seniorimiehet voittivat naiset

Mirjami Hakala (vas.), Sirkka Hyytiäinen, Mervi Kilpikoski, Paula Näpänkangas

Kesäisen lämmin (+17 astetta) aurinkoinen syyssää yllätti iloisesti naiset ja seniorimiehet haasteottelussa 23.9. Greenit olivat loistavassa kunnossa ja väylätkään eivät olleet enää niin märät kuin edellisinä päivinä. Molemmissa joukkueissa pelasi 12 pelaajaa ja joukkuetulokseen laskettiin 8 parhaimman pelaajan pistebogey-tulokset. Tällä kertaa voiton vei seniorimiesten joukkue 244 pisteellä, kun naisten pistemäärä oli 225 pistettä. Seniorimiehistä parhaimman pistemäärän saavutti Kari Martikainen 37 pisteellä. Veikko Sievänen pelasi myös loistavasti keräten 36 pistettä. Kolmanneksi parhain oli Risto Wuorio 32 pisteellä. Risto voitti lähimmäksi lippua kilpailun lyötyään 15. väylällä 4,78 metriä reiästä.

Naisjoukkueen ylivoimaisesti parhaimman pistemäärän saavutti Eeva-Kaarina Haanperä 37 pisteellä. Toinen oli Mirjami Hakala 30 pisteellä ja kolmas Sirkka Hyytiäinen 28 pisteellä. Paula Näpänkangas voitti pisin draivi-kisan 18. väylällä.

Kilpailun jälkeen saimme nautiskella tosi maukkaan keiton. Golfklubilla oli hyvin iloinen ja rento tunnelma. Kaikki olivat tyytyväisiä, kun pitkästä aikaa oli upea peli-ilma, kun aurinko paistoi aivan pilvettömältä taivaalta.

Senioritoimikunnan puh. johtaja Jorma Seppälä