Seniorimiehet voittivat naiset perinteisessä haasteottelussa

Celine Awuorikare

Seniorimiesten vuoro oli haastaa naiset perinteiseen syyskisaan 11.9. Edellisien päivien sateiden takia väylät olivat pehmeät ja märät, mutta greenit olivat edelleen erinomaisessa kunnossa. Aurinkokin näyttäytyi välillä pilvien lomasta ja lämpötilakin nousi jopa + 12 asteeseen. Molemmissa joukkueissa pelasi 7 pelaajaa ja joukkuetulokseen laskettiin viiden parhaimmat tulokset. Kisa oli jälleen kerran tasainen. Seniorimiehet voittivat naiset kahdeksalla pisteellä 163-155.

Kilpailun parhaimman pistemäärän 37 bogey-pistettä pelasi Celine Awuorikare. Hän voitti myös lähimmäksi lippua kilpailun 15. väylällä  3,24 cm reiästä. Sirkka Hyytiäinen oli naisista toiseksi paras 32 pisteellä ja Tiia Kovanen kolmas 29 pisteellä. Riitta Koskinen voitti pisin drive-kisan 18. väylällä 170 metrin avauslyönnillään.
Kari Martikainen

Seniorimiehistä ylivoimaisesti paras oli ikinuori Kari Martikainen 36 pisteellä. Kari kertoi iloisena palkintojenjaossa, että hän on koko kesän valmistautunut huolella tähän vuoden tärkeimpään kipailuunsa. Pauli Niemelä sijoittui toiseksi 33 pisteellä ja Jorma Vesterinen 32 pisteellä kolmanneksi.

Kiitos kaikille osanottajille iloisesta ja rennosta yhdessäolosta!
Senioritoimikunnan puheenjohtaja
Jorma Seppälä