Seniorimiehet voittivat naiset haasteottelussa

Naiset haastoivat seniorimiehet leikkimieliseen golfkisaan, mikä pelattiin 12 henkisin joukkuein. Tulostaso oli hämmästyttävän korkeatasoinen sekä naisilla että miehillä huolimatta viileästä ilmasta ja rei’itetyistä ja hiekoitetuista greeneistä. Sirkka Hyytiäinen pelasi huipputuloksen 85 lyöntiä, tehden jopa kaksi birdietä ja keräten 38 bogeypistettä. Kaija Korppi pelasi tasaisen varmasti alusta loppuun asti keräten 37 pistettä. Marita Kinnunen pelasi 35 pistettä, Eeva-Kaarina Haanperä 34 pistettä ja Jaana Björkman 33 pistettä. Vielä 10. paras naispelaaja pelasi 31 pistettä. Naisten 8:n parhaan pelaajan yhteispistemäärä oli 273, joka ei aivan riittänyt seniorimiehille, jotka keräsivät 283 pistettä.

Sakari Kaustinen pelasi huippupelin 79 lyöntiä ja 40 pistettä. Veikko Sievänen onnistui erinomaisesti 37 pisteellä, kuten myös Pauli Niemelä 37 pisteellä. Lasse Korppi ja Jorma Seppälä onnistuivat myös hyvin 36 pisteellä.

Golfklubilla oli erityisen rento ja iloinen tunnelma palkintojenjaossa, kun Jaana Björkman ja Jorma Seppälä jakoivat Viking Linen lahjakortit Tukholman tai Tallinnan matkoille sekä 8:lle parhaalle naiselle että seniorimiehelle.

Jorma Seppälä, Sirkka Hyytiäinen ja Kaija Korppi iloitsemassa Sirkan kahta birdietä ja Jorman yhtä.

Sakari Kaustinen myhäilee tyytyväisenä loistotuloksestaan 79 lyöntiä.

Sirkka Hyytiäinen oli naisten joukkueen paras 85 lyönnillä.