Seniorien syksyn SM- ja Tourin kilpailuissa hyviä sijoituksia | Tuusulan Golfklubi

Seniorien syksyn SM- ja Tourin kilpailuissa hyviä sijoituksia

Seniorien kilpailusarjat on saatu tältä kaudelta päätökseen ja hyvät sijoitukset saivat jatkoa myös kauden viimeisissä kilpailuissa.

Sirkka Hyytiäinen sijoittui T12-sijalle Espoon Golfseuran N60-sarjan kilpailuissa 25.7. sekä SCR- että HCP-sarjassa. Tourin yhteispisteissä Sirkka sijoittui SCR-sarjassa 19. sijalle ja HCP-sarjassa 11.sijalle.

Markku Hiltunen ja Petri Teivo

M65-Tourin 4. osakilpailu pelattiin 27.8. kotikentällämme Tuusulassa. Kilpailijat kiittelivät kovasti kentän griinejä ja muutenkin kentän hyvää kuntoa ja järjestelyiden onnistumista. TGK:n viiden pelaajan joukkueesta parhaiten onnistui jälleen Markku Hiltunen 84 lyönnillä sijoittuen T24-sijalle. Markku onnistui hyvin myös M65-sarjan reikäpelin SM-kilpailuissa Nurmijärven Golfklubin kentällä 8.-9.9. sijoittuen T11-sijalle. Tourin yhteispisteissä Markku oli SCR-sarjassa 10. ja HCP-sarjassa 7. Vanajanlinna Golfin Tourin finaalissa 21.9. Markku oli 82 lyönnillä kuudes.

Senioritoimikunta valitsi Markun vuoden senioriksi 2.10. TGK:n iltajuhlassa.

Petri Teivo sijoittui hienosti M65 Tourin viidenneksi yhteispisteissä.

Petri onnistui myös Tourin finaalissa Vanajanlinna Golfin kentällä 21.9. HCP-sarjassa. Petrin 72 lyöntiä riitti neljänteen sijaan, kun hopeaa ja pronssia voitettiin 70 lyönnillä. Petrin lyöntipelitulos oli 87 lyöntiä.

Jari Piiparinen sijoittui M60 Tourin neljän osakilpailun yhteispisteissä 19. sijalle sekä SCR- että HCP-sarjassa

Martti Miettinen sijoittui seisemänneksi M75 Tourin SM-reikäpeleissä Nurmijärvi golfin kentällä 8-9.9. Kisassa Martti teki hole in onen 8. väylällä. Tourin yhteispisteissä Martti oli yhdeksäs.

Timo Nurmiainen sijoittui M50 Haastajatourin viidessä osakilpailussa yhteispisteissä 25. sijalle.

Jouni Varjonen sijoittui T17-sijalle M50 reikäpelin SM-kilpailuissa Golf Talman Master kentällä 20.-22.8. Finnish Senior Tourin 6 osakilpailun yhteispisteissä Jouni oli 28.