Senioreille mitaleja kesäkuussa

M75 Tourin 2. osakilpailussa Aulangon Golfklubin Eversti-kentällä 9.6. Martti Miettinen onnistui jälleen hyvin sijoittuen T5-sijalle 82 lyönnillä häviten voittajalle ainoastaan kolmella lyönnillä. Martti nousi kokonaispisteissä jo kolmannelle sijalle. Viisi pelaajaa osallistui TGK:sta tähän sarjaan.

N60 Tourin kilpailu pelattiin Tawast Golfin kentällä 9.6. Sirkka Hyytiäinen onnistui hienosti SCR-sarjassa 92 lyönnillä T11-sijalle ja HCP-sarjassa T10-sijalle 73 lyönnillä. Tuija Teivo sijoittui T12-sijalle 74 lyönnillä.

M65 Tourin kilpailu pelattiin Tammer Golfin kentällä 11.6.

Petri Teivo onnistui jälkeen hyvin 86 lyönnillä sijoittuen HCP-sarjassa T7-sijalle 73 lyönnillä. Petri nousi yhteispisteissä jo toiselle sijalle. TGK:n pelaajia oli viisi tässä sarjassa.

M60 Tourin kilpailu pelattiin Lakeside Golf Vammalan Järvenranta-kentällä 12.6. Jari Piiparinen sijoittui 78 lyönnillä T10-sijalle ja HCP-sarjassa T7-sijalle 72 lyönnillä. Jari nousi yhteispisteissä SCR-sarjassa 8. sijalle ja HCP-sarjassa 5. sijalle.

Aluetourin N50 kilpailu pelattiin Gumböle Golfin kentällä 16.6. TGK:n ladykapteeni Tuula Sutinen onnistui loistavasti 88 lyönnillä nettotuloksella 69 lyöntiä toiseksi häviten voiton vain kahdella lyönnillä.

Samalla kentällä pelattiin N60-sarjan kilpailu. Tuija Teivo pelasi loistavasti 92 lyöntiä sijoittuen myös hopealle 70 lyönnillä häviten voiton vain kahdella lyönnillä.

Eeva-Kaarina Haanperä sijoittui seitsemänneksi N70-sarjassa 31 bogeypisteellä.

Jorma Seppälä oli 15. M70-sarjassa 92 lyönnillä ja nettotuloksella 72 lyöntiä.

Osanottajia oli yhteensä 254 eri seniorisarjoissa.

Onnittelut TGK:n pelaajille monista hyvistä sijoituksista ja runsaasta osanotosta.