Senioreiden syyskisassa tiukka taistelu voitosta

Markku Kontola ja Heidi Hakala

Senioreiden Syyspäivä 15.9. oli houkutellut 24 mies- ja naissenioria kisailemaan parikilpailun voitosta. Pelimuotona oli bestball, jossa joka reiältä huomioitiin joukkueen paras pistebogey-tulos. Syyspäivän sää oli hyvin vaihteleva. Sadekuurot ja kovat tuulenpuuskat vaikeuttivat välillä pelaamista, mutta greenit olivat edelleen erinomaisessa kunnossa.

Taistelu kilpailun voitosta oli äärimmäisen tasainen, koska kolmen parhaimman joukkueen yhteispistemäärä 40 oli täsmälleen sama ! Voiton vei Heidi Hakala ja Markku Kontola. Toinen oli Pauli Niemelä ja 84-vuotias Olavi Vesterinen. Kolmanneksi jäi Jorma Vesterinen ja Jorma Seppälä. Neljäs oli Jari Piiparinen ja Hannu Torola 38 pisteellä, kun molemmat pelasivat erinomaisesti 78 lyöntiä. Lyöntipelin kolmanneksi paras tulos 79 lyöntiä oli Pasi Sirolinnalla. Parhaimman henkilökohtaisen pistebogey-tuloksen 35 pistettä saavutti Kari-Jukka Hirvonen.

Mirjami Hakala voitti toisen vuoden peräkkäin sekä lähimmäksi lippua kilpalun (3,06 metriä) että pisimmän driven viimeisellä väylällä kovaan vastatuuleen 160 metrin lyönnillään !

Kisan jälkeen leppoisan rupattelun lomassa kilpailijat nauttivat senioritoimikunnan naisten valmistamista herkuista Juhani Kovalaisen paistamien makkaroiden kera.

Kilpailutulokset kokonaisuudessaan löydät täältä.

Senioritoimikunnan puheenjohtaja
Jorma Seppälä

Pauli Niemelä ja Olavi Vesterinen
Jorma Seppälä ja Jorma Vesterinen