Senioreiden Lintukisassa iloinen tunnelma

TGK:n senioritoimikunta järjesti iloisen golfkauden avajaisen. Tervetuliaismaljan jälkeen Jorma Seppälä kertoi lintuharrastuksestaan ja painotti, kuinka tarkeää lintujen seuraaminen ja niistä huolehtiminen on omassa kotipihassaan. Jorma on rekisteröinyt oman pihansa 18 sinitiais- ja kirjosieppopönttöään, kun koko Suomessa on rekisteröity vuoden aikana noin 1,2 miljoonaa linnunpönttöä.

Lintujen tunnistamisen voitti ryhmä, johon kuuluivat Eeva-Kaarina Haanperä, Helena Miettinen ja Pentti Paajanen. He näkivät tai tunnistivat lauluäänestään 20 eri lintulajin, joka on todella hyvä saavutus tuulisella ilmalla. Tunnistettujen lintujen joukossa oli mm. metsäkirvinen, tavi, haapana ja meriharakka. Toiseksi jäi 17 tunnistelulla linnulla Anneli Liikkanen, Risto Lemmetti ja Jorma Seppälä, jotka näkivät mm. kevään
ensimmäiset haarapääskyt.  Kolmas oli Sirkka Hyytiäinen, Eine Korhonen ja Martti Miettinen 15 tunnistetulla linnulla, jotka näkivät mm. telkän.

Varsinaisen kolmen hengen Texas scramblen golfkisan 10 väylällä voittivat Lasse Korppi, Jyrki Kari ja Virva Kaukua nettotuloksella 40 lyöntiä. Tiukassa kisassa toiseksi 41 lyönnillä tulivat Martti Miettinen, Sirkka Hyytiäinen ja Eine Korhonen. Yhtä lyöntiä huonomman 42 lyönnin tuloksen saavuttivat sekä Risto Lemmetti, Jorma Seppälä, Anneli Liikkanen että Veikko ja Marja-Liisa Sievänen ja  Pertti Halinen.

Pisimmän avauslyönnin 183 metriä löi Sirkka Hyytiäinen viimeisellä väylällä. Lähimmäksi lippua kilpailun voitti Anneli Liikkanen 4,52 cm reiästä.

Golfkisaan osallistui 24 pelaajaa, joista naisia oli 11. Osanottajamäärää voidaan pitää ilahduttavan hyvänä ottaen huomioon, että kenttä avattiin vasta tänään harvinaisen kylmästä huhtikuusta johtuen. Golfklubilla oli erityisen rento ja iloinen tunnelma palkintojenjaossa, kun Jorma Seppälä jakoi molempien kilpailuryhmien voittajille palkinnoksi linnunpönttöjä.
Golfklubilla oli koko päivän avoinna senioritoimikunnan naisten organisoima kirpputori, jonka tuotot jaetaan juniori- ja senioritoimintaan. Naiset järjestivät herkullisen salaattilounaan ja Juhani Kovalainen paistoi kokeneella ammattitaidoillaan maukkaita makkaroita.