Senioreiden lintukisassa 4.5. iloinen tunnelma

Tervetuliaismaljan jälkeen Jorma Seppälä viritti 18 linnuista kiinnostunutta seniorigolfaria alkutunnelmaan kertoen 56 vuotta kestäneestä lintuharrastuksestaan.

Uusi TGK: n palvelupäällikkö Janne Hartemo kertasi kolmen hengen Texas Scramblen säännöt.

Janne Hartemo kertoi kilpailun säännöt

Haastavissa olosuhteissa (+ 2 astetta) ylivoimaisen voiton vei Lasse Korppi, Anneli Liikkanen ja Hannu Pesola  73 lyönnillä ja nettotuloksella 61 lyöntiä. Viimeisen tunnin räntäsadekaan ei edes haitannut tämän joukkueen peliä. Sen sijaan linnut lopettivat laulamisen ja livertämisen. Todella hämmästyttävää oli se, tämä joukkue näki tai tunnisti 19 eri lintulajia eli eniten kaikista joukkueista. Joukkue tunnisti esim. kalatiiran, käen ja tiltaltin.

Voittajajoukkue

Toiseksi eniten 16 eri lintulajia tunnistivat Sirkka Hyytiäinen, Pauli Ojanen ja Martti Pulli. Joukkue tunnisti esim. hiirihaukan, meriharakan ja töyhtöhyypän. Kolmanneksi eniten 15 eri lintulajia tunnisti kaksi eri joukkuetta: Teuvo Litmanen, Yrjö Paajanen ja Risto Koivunoksa sekä Juhani Kovalainen, Hannu Koskinen ja Jorma Seppälä.

Tasoituksellisen Texas Scramblen toiseksi sijoittui 65 lyönnillä Pentti Paajanen, Kaija Korppi ja Kalevi Kaukua. Kolmas oli 67 lyönnillä Juhani Kovalainen, Hannu Koskinen ja Jorma Seppälä.

Pisimmän avauslyönnin 150 metriä viimeisellä väylällä räntäsateessa ja kovaan vastatuuleen löi Sirkka Hyytiäinen. Yksikään miespelaaja ei pystynyt lyömään väylälle yli 200 metriä!

Lähimmäksi lippua kilpailun voitti 15. väylällä Juhani Kovalainen 5 metriä 86 cm reiästä.

Erikoiskilpailuissa onnistuneet.

Golfklubilla oli erityisen rento ja iloinen tunnelma. Palkintojenjaossa Jorma Seppälä jakoi parhaimmille joukkueille lintuaiheiset palkinnot.

Seurustelun lomassa söimme Golf kahvila Ateljeetissä Krapin herkullisen ja monipuolisen lounaan.

 

Senioritoimikunnan puheenjohtaja

Jorma Seppälä