Senioreiden lintukilpailussa iloinen tunnelma

 

Texas Scramblen voittajat Pauli Niemelä (vas.), Mirjami Hakala (kesk.) ja Jaakko Hakala (kesk.)

 

TGK:n senioritoimikunta järjesti iloisen senioreiden golfkauden avajaisen. Tervetuliaismaljan jälkeen senioritoimikunnan puheenjohtaja Jorma Seppälä kertoi 55 vuotta kestäneestä lintuharrastuksestaan.

Kolmen hengen Texas scramblen väylillä 1-9 voittivat Jaakko Hakala, Mirjami Hakala ja Pauli Niemelä nettotuloksella 32 lyöntiä. Joukkue pelasi kahdeksan par-tulosta ja vain yhden bogeyn. Martti Mäntymaa, Pauli Ojanen ja Esko Siik hävisivät ainoastaan yhden lyönnin. Samalla tuloksella John-Birger Nyberg, Sirkka Hyytiäinen ja Eine Korhonen sijoittuivat kolmanneksi.

 

 

Lintujen tunnistamisen voittivat Merja Mäntymaa (vas.), Jorma Seppälä (kesk.) ja Eeva-Kaarina Haanperä (oik.)

Lintujen tunnistamisen voitti ryhmä, jossa pelasivat Eeva-Kaarina Haanperä, Merja Mäntymaa ja Jorma Seppälä. He näkivät tai tunnistivat lauluäänestään 20 eri lintulajia. Tunnistettujen lintujen joukossa olivat mm. haarapääsky, käki, metsäkirvinen, pajulintu ja tiltaltti. Toiseksi jäi niukasti 19 tunnistetulla linnulla Anneli Liikkanen, Bengt Tammelin ja Pertti Vilkki. He tunnistivat mm. satakielen, palokärjen ja telkän. Kolmas oli 17 tunnistetulla linnulla Esko Siik, Martti Mäntymaa ja Pauli Ojanen. He tunnistivat mm. mustakurkku-uikun, kivitaskun ja räystäspääskyn.

Pisimmän 210 metrin avauslyönnin löi Martti Miettinen 9. väylällä. Lähimmäksi lippua kilpailun voitti Juhani Häkkinen 1,84 metriä reiästä 5. väylällä.

Golfklubilla oli erityisen rento ja iloinen tunnelma. Palkintojenjaossa Jorma Seppälä jakoi molempien kilpailuryhmien voittajille palkinnoksi “Linnut äänessä” -kirjan, jossa on äänitettynä 150 eri lintulajin äänet.
Seurustelun lomassa söimme herkullisen salaattilounaan. Juhani Kovalainen paistoi kokeneella ammattitaidollaan maukkaita makkaroita.

Senioritoimikunnan puheenjohtaja
Jorma Seppälä

Merja Mäntymaa (vas.) ja Eeva-Kaarina Haanperä (oik.)