Reikäpelimestarit vuodelle 2019 ovat selvillä – helteisessä kelissä voittajiksi Peter Frelander ja Hannu Torola

 

Juha Millaskangas

Kuluvana viikonloppuna pelattiin Tuusulan Golfklubin reikäpelimestaruuksista. Kilpailussa pelattiin kahdessa sarjassa, miehet ja seniorimiehet. Ensimmäiset kierrokset pelattiin lauantaina lyhennettyinä, miesten sarjassa 9-reikäisinä ja seniorit 6-reikäisinä.

Sunnuntaina pelaamista jatkoivat kummassakin sarjassa neljä parasta pelaajaa. Miesten sarjan finaalipari Juha Millaskangas sekä Peter Frelander ja pronssista pelasivat Jusa Meriläinen ja Petteri Kuitunen. Seniorien kultaa lähtivät tavoittelemaan Hannu Torola ja Jari Piiparinen ja kolmannesta sijasta pelasivat Markku Hiltunen ja Martti Miettinen.

Miesten finaalipari oli ensimmäisenä valmiina, Peter Frelanderin peli kulki ja 15 pelatun väylän jälkeen oli aika kätellä Juha Millaskangkaan kanssa tuloksella 4/3 Peterille. Pronssista pelattiin viimeiselle väylälle, uusintaan ei tarvinnut mennä Petteri Kuitusen voittaessa reiän ja ottelun tuloksella 2/0

Martti Miettinen

Senioreiden finaalipelit olivat tasaista vääntöä. Pronssista pelattiin 19-reikää ennen kuin oli voittaja oli selvillä. Jatkoreikänä pelattiin 18-väylä lyhennettynä 100 metristä ja tässä Markku Hiltunen onnistui Martti Miettistä paremmin. Finaalipari Hannu Torolan ja Jari Piiparisen ottelu päättyi väylän 17 viheriölle Hannu Torolan eduksi.

Kiitos kaikille osallistujille ja onnittelut voittajille!

 

 

Miesten sarjan kolme parasta. Petteri Kuitunen, Peter Frelander ja Juha Millaskangas.
Senioriemiesten kolme parasta. Jari Piiparinen, Hannu Torola ja Markku Hiltunen.