Pilipilipom ─ Krapiturnauksessa satoi ja ropisi

Jatkuva sade Krapiturnauksen aikana teki peliolosuhteet melko vaikeiksi, ja tulostaso jäi osittain heikonlaiseksi. Tosipelurit pelasivat kuitenkin kuin olisi ollut kuiva, aurinkoinen kesäsää. Peter Frelander löi kaikkiaan 72 lyöntiä (71 netto), Olli Valkama 77 lyöntiä (73 netto) ja Hannu Torola samaten 77 lyöntiä (74 netto). Muut miehet löivät vähän enemmän (jotkut paljon) ja saavuttivat isompia tuloksia.

Naisten pistebogikisan tulostaso jäi niin ikään kokonaisuutena melko vaatimattomaksi, mutta tasaisen varmasti pelaava Anneli Liikkanen uhmasi keliä 28 pisteen verran. Taru Åkesson keräsi 27 pistettä ja Terttu Savolainen 26 pistettä.

Kisa oli jälleen erittäin suosittu. 65 kilpailijaa starttasi kierrokselle sateesta huolimatta. Lähtöjä riitti yhdeksästä aamulla aina puoli kahteen iltapäivällä. Viimeiset pelaajat saapuivat maaliin vasta kuuden aikaan illalla. Krapi oli taas huolehtinut upeista järjestelyistä. Kilpailijat saivat matkaansa upeat eväät ja nauttivat pelin jälkeen maittavan aterian klubilla. Taas myös saunottiin mielihalulla, varsinkin nyt, kun sää oli märkä ja pelaajat kastuneet. Naiset rentoutuivat klubin saunan löylyissä ja miehet savusaunan hämystä.

Kiitos Krapi ja Pekka Holma ja Heli Lindroth.

Anneli Liikkanen voitti Krapiturnauksen naisten sarjan jo toistamiseen.