Perinteinen senioreiden Seuraottelu 3.8.

Nurmijärven Golfklubi (NGK)–Keimola Golf (KGV)–Tuusulan Golfklubi (TGK). Tällä kerralla pelasimme Nurmijärven A+B-kentät, joilla monena kesänä olen pelannut kauden parhaimman lyöntipelitulokseni. Kenttä oli tosi hyvässä kunnossa ja hieno ja aurinkoinen ilma (+20 ast.) suosi pelaajia. Greenit olivat hyvässä kunnossa jo toukokuun alussa, jolloin pelasin siellä Kultakortilla.

Joukkueeseen kuuluu 8 miestä, joista 6:n parhaimman pistebogey-tulokset otetaan huomioon, sekä 6 naista, joista huomioidaan 4:n parhaimman PB-tulokset. Ryhmässäni peIasivat KGV:n Matti Ruuskanen (HCP 12,1), joka pelasi upeasti 83 lyöntiä ja 37 PB-pistettä, mikä oli koko kilpailun paras pistemäärä. Kolmantena ryhmässäni pelasi NGK:n Tarja Riksman. Onnistuin normaalisti 8 ensimmäisellä väylällä, mutta sen jälkeen 4 triplaa pilasi kierrokseni ja lyöntejä kertyi 105. Tuusulan joukkeesta onnistui parhaiten 80 v. Veikko Sievänen 36 pisteellä. Toiseksi paras oli TGK:n Rauno Kinnunen (HCP 7,6) 35 pisteellä ja kilpailun parhaimmalla lyöntipelituloksella 80 lyöntiä. Kolmas oli Pertti Vilkki 31 pisteellä. Muut Tuusulan pelaajat epäonnistuivat enemmän tai vähemmän.

NGK:n 10 pelaajan tasainen joukkue voitti 326 pisteellä eli 32,6 pist./pelaaja. KGV:n joukkue keräsi 314 pistettä eli 31,4 pist./pelaaja. Tuusulan joukkue keräsi pisteitä ainoastaan 281 eli 28,1 pist./pelaaja. Viime kesänä voitimme kotikentällämme molemmat seuraottelut, mutta nyt jouduin palkintojenjaossa luovuttamaan kiertopalkinnot NGK:n kapteenille Heikki Piiroiselle ja KGV:n Marketta Haapalainen-Junnilalle. TGK:n pelaajat ihastelivat upeita NGK:n klubin kukka- ja pensasasetelmia ja todella siistiksi kunnostettua ympäristöä kaikilla väylillä.

Jorma Seppälä