Sisäharjoitustila

Koronavirustilanteesta johtuen olemme päättäneet noudattaa valtioneuvoston linjausta / suositusta koskien harrastus- ja urheilutiloja. Näin ollen Tuusulan Golfklubin talviharjoittelutilat ml. golfsimulaattori eivät ole enää tällä talvikaudella asiakkaiden käytettävissä. Kaikki varaukset tiloihin ke 18.3. alkaen on peruttu.

Pahoittelemme asiaa. Katsomme kuitenkin, että valtiovallan vahvaan suositukseen on syytä suhtautua vakavasti ja toimia se suhteen yhteiskuntavastuullisesti.

 

Ystävällisin terveisin,

Timo Mansnérus
toimitusjohtaja

Tuusulan Golfklubi Oy  


Tuusulan Golfklubi tarjoaa hienot olosuhteet sisäharjoitteluun. Sisäharjoittelutila on rakennettu vanhan klubitalon tiloihin Kirkkotien puolelle. Sisäharjoittelutilasta löytyy neljä lyöntipaikkaa, 30 m2 puttigreeni ja SportsCoach simulaattori. Sisäharjoittelutila on avoinna päivittäin klo 6.00–22.00.

Sisäharjoittelutila on avoin kaikille.  Kaikki toiminnot toimivat itsepalveluna, mutta vieraiden ensirekisteröityminen tapahtuu klubin toimiston kautta.

Lyöntipaikat & lähipelialue 2019-2020

  • Kertamaksu 10 eur/h
  • Kausikortti 90 eur (kausikortti sisältyy kauden 2019 ja 2020 pelioikeuteen ja sen voi aktivoida ottamalla yhteyttä TGK:n toimistoon; etu ei koske nuoriso- ja junioripelioikeuksia)
  • Kausikortti juniorit (alle 21v) 45 eur

Lyöntipaikat sisältävät lähipelialueen käytön. Pallot sisältyvät hintoihin. Kausikortin haltija voi tehdä max. 2 varausta/päivä. Kausikortti on henkilökohtainen.

SportsCoach simulaattori 2019-2020

  • Kertamaksu 23 eur/h
  • 10h-kortti 180 eur
  • 20h-kortti 300 eur

 

Ajanvaraus

Ajanvaraus tapahtuu kirjautumalla verkkokauppaan ja valitsemalla halutut tuotteet.
Ajanvarausohjeet kannattaa lukea huolellisesti ennen ensimmäistä kirjautumista ja ostoskertaa, ohjeet alla.

Sisäharjoittelutilan ajanvarausohje
Simulaattorin käyttöohjeet
Verkkokauppa ja ajanvaraus

 

Käyntiosoite: Kirkkotie 51
04310 Tuusula
puh. 0207 349 050
toimisto(a)tgk.fi

Tervetuloa Tuusulan Golfklubin sisäharjoittelutiloihin!