Paajanen ja Seppälä voittoon senioreiden syyskisassa

Senioreiden Syyspäivän parikilpailu päästiin pelaamaan 18.9. aurinkoisessa syyssäässä (+ 15 astetta), kun edellisen päivä kova syysmyrsky oli hellittänyt. Griinit olivat erinomaisessa kunnossa ja väylät eivät olleet enää märät mutta pehmeät. Pelimuotona oli bestball, jossa joka väylältä otettiin huomioon joukkueen paras pistebogey-tulos.

Pentti Paajanen ja Jorma Seppälä

Kilpailun voiton vei Pentti Paajanen ja Jorma Seppälä 42 PB-pisteellä, kun heidän joukkuepelinsä sujui erinomaisesti. Monella väylällä jompikumpi epäonnistui pahasti, mutta toinen onnistui hyvin.

Toiseksi sijoittuivat Kari-Jukka Hirvonen ja Revontuli Golfin Jarmo Koponen 40 pisteellä, kun molemmat pelasivat kilpailun parhaimman lyöntipelituloksen 88 lyöntiä.
Nurmijärvi Golfin Petri ja Tuija Teivo sijoittuivat kolmanneksi 38 pisteellä. Eija Utriainen voitti pisin drive-kisan 150 metrin avauslyönnillään 18. väylällä kovaan vastatuuleen. Sirkka Hyytiäinen voitti lähimmäksi lippua kisan 15. väylällä 3 metriä 19 cm reiästä.
Jorma Seppälä kiitteli palkintojenjaossa senioreitten innokkaasta osallistumisesta TGK:n kilpailuihin, seuraotteluihin sekä SM- että Tourin kilpailuihin.
Senioritoimikunnan puheenjohtaja
Jorma Seppälä