Osakkeiden muuntaminen taas ajankohtaista ja pelioikeuden voi nyt muuttaa sarjakortiksi

Golfosakkeiden markkinan muuttuessa voimakkaasti Tuusulan Golfklubi pyrkii vastaamaan haasteeseen hakemalla pelioikeuden käyttämiselle joustavampia ratkaisuja. Uudet osakesarjat mahdollistavat pelioikeuden käyttäjän vaihtamisen kauden aikana ja osakkeen tuottaman pelioikeuden voi muuttaa sarjakortiksi, jossa on 30 käyttökertaa. Lisäksi kaudella 2021 Tuusulan Golfklubi on mukana kuuden kentän yhteistyössä, jossa pelioikeuteen sisältyy yhden kuukauden vierailuoikeus vaihtuvalla kentällä.

 

Osakkeiden muuntaminen E-, F- ja G-sarjan osakkeiksi

Yhtiön yhtiöjärjestyksen mukaisesti osakkaat voivat esittää hallitukselle osakkeensa muuntamista.

A-sarjan osake on muunnettavissa uudeksi E-sarjan osakkeeksi, B-sarjan osake F-sarjan osakkeeksi ja C-sarjan osake G-sarjan osakkeeksi.

Uusien osakesarjojen etuna vanhoihin verrattuna on se, että osakkeen tuottamaa pelioikeutta voi käyttää entistä joustavammin. E-, F- ja G-osakkeissa nimetyn pelioikeuden käyttäjää voi vaihtaa kauden aikana kaksi kertaa. Toisin sanoen pelioikeudella voi kauden aikana olla jopa kolme eri käyttäjää. Uuteen yhtiöjärjestykseen ja uusiin osakesarjoihin voit tutustua täältä.

Muuntomaksuksi on päätetty 30 euroa / osake.

Ilmoitus osakkeen muuntamisesta tulee tehdä kirjallisesti 31.3.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: toimisto@tgk.fi tai postitse osoitteeseen: Tuusulan Golfklubi Oy, Rantatie 2, 04310 Tuusula.

Pelioikeuden voi vaihtaa 30 pelikierroksen sarjakorttiin.

Kaikki pelioikeudet on mahdollista vaihtaa pelikaudeksi kerrallaan nimettävään sarjakorttiin, joka oikeuttaa 30 täyteen pelikierrokseen kauden aikana. Sarjakortti nimetään osakkaalle tai valinnaisesti osakkaan lisäksi toiselle henkilölle.

Jos sarjakortti nimetään vain osakkaalle, sarjakortilla voi maksaa osakkaan pelikierroksen lisäksi yhden samassa lähtöryhmässä pelaavan henkilön pelikierroksen. Jos sarjakortin käyttäjäksi nimetään osakkaan lisäksi toinen henkilö, nimetyt henkilöt voivat käyttää sarjalippua vain omien pelikierrostensa maksamiseen.

Eli sarjakorttia voi siis käyttää kahdella tavalla:

  • Joko sarjakortti nimetään vain osakkaalle, jolloin hän voi tuoda yhden vieraan mukanaan tai
  • sarjakortti nimetään osakkaan lisäksi toiselle henkilölle, jolloin vain nimetyt pelaajat voivat sitä käyttää.

Sarjakortti ei siis ole sama asia kuin peliliput, eikä siitä toimiteta fyysistä korttia. Kortin hallinnointi tehdään täysin sähköisesti Nexgolfissa.

Mikäli haluat käyttää pelioikeutesi kuluvalla kaudella sarjakorttina, niin ota yhteys TGK:n toimistoon, toimisto@tgk.fi.