Osakkeen pelioikeuden käyttö tulee ilmoittaa ennen pelikäyttöä

Pelioikeus tulee ilmoittaa ennen pelikäyttöä, pelioikeuden voi nyt vaihtaa 30 pelikierroksen sarjakorttiin. Pelioikeuteen sisältyy kuukausittain vaihtuva vierailuoikeus.

Mikäli käytätte pelioikeutta itse tai pelioikeutenne käyttäjä on Tuusula Golfklubin jäsen, voitte ilmoittaa hänet suoraan NexGolfin kautta osoitteessa: tgk.nexgolf.fi
Pelioikeuden ilmoittamisen löydät omista tiedoista kohdasta osakkeet.

Mikäli haluatte vuokrata pelioikeuden jonkun muun seuran kuin Tuusulan Golfklubin jäsenelle, tulee ilmoitus tehdä nettisivulla olevalla lomakkeella.

Kaikki pelioikeudet on mahdollista vaihtaa pelikaudeksi kerrallaan nimettävään sarjakorttiin, joka oikeuttaa 30 täyteen pelikierrokseen kauden aikana. Sarjakortti nimetään osakkaalle tai valinnaisesti osakkaan lisäksi toiselle henkilölle.

Jos sarjakortti nimetään vain osakkaalle, sarjakortilla voi maksaa osakkaan pelikierroksen lisäksi yhden samassa lähtöryhmässä pelaavan henkilön pelikierroksen. Jos sarjakortin käyttäjäksi nimetään osakkaan lisäksi toinen henkilö, nimetyt henkilöt voivat käyttää sarjalippua vain omien pelikierrostensa maksamiseen.

Pelilippujen osalta käytäntö on pysynyt samana kuin aikaisempina vuosina, tämän osalta yhtiöjärjestykseen ei ole tehty muutoksia.

Eli sarjakorttia voi siis käyttää kahdella tavalla:

  • Joko sarjakortti nimetään vain osakkaalle, jolloin hän voi tuoda yhden vieraan mukanaan tai
  • sarjakortti nimetään osakkaan lisäksi toiselle henkilölle, jolloin vain nimetyt pelaajat voivat sitä käyttää.

Sarjakortti ei siis ole sama asia kuin peliliput eikä ole myöskään nimetty pelioikeus.

Sarjakortin hallinnointi tehdään täysin sähköisesti Nexgolfissa, siitä ei toimiteta fyysistä korttia.

Mikäli haluat käyttää pelioikeutesi kuluvalla kaudella sarjakorttina, niin ota yhteys TGK:n toimistoon, toimisto@tgk.fi.

 

Muistattehan vielä, että kaikki maksut tulee olla maksettuina sekä pelioikeusilmoitus tehtynä ennen kuin pelioikeuden voi ottaa käyttöön.