Olli Valkama ja Sanna Saarijärvi Syys Openin voittajat

Syys Openin voitosta kilpaili 65 golfaria, joista ilahduttavasti 18 pelaajaa oli muilta kentiltä. Olosuhteet olivat erittäin haastavat, koska tuulen nopeus oli keskimäärin 6 m/sek. ja greenit oli rei’itetyt. Siitä huolimatta tulostaso oli hämmästyttävän korkeatasoinen sekä miesten että naisten sarjoissa. Olli Valkama pelasi huipputuloksen 73 lyöntiä voittaen tasoitoksellisen lyöntipelin ylivoimaisesti 69 lyönnillä. Toinen oli Espoon Ringsiden Rauno Ratilainen nettotuloksella 72 lyöntiä. Kolmas oli Pielis Golfin Antti Honkanen 72 lyönnillä ja toiseksi parhaimmalla lyöntituloksella 76. Hannu Torolan 77 lyöntiä oli kolmanneksi paras tulos.

Naisten sarjan ylivoimainen voittaja oli useista TV-sarjoista tuttu ja aikoinaan maaottelutason 400 ja 800 metrin juoksija Sanna Saarijärvi 46 bogey-pisteellä. Toinen oli Sirkka Hyytiäinen 35 pisteellä ja lyöntipelin ylivoimainen voittaja 88 lyönnillä. Kolmas oli Jaana Björkman 35 pisteellä. Lyöntipelin toinen oli Koski Golfin Auli Ropo 92 lyönnillä ja kolmas Leena Aho 94 lyönnillä.

Toimitusjohtaja Timo Mansnerus oli hankkinut palkintopyötään Garmin S 20 golf-kellon, paloturvallisuus setin, aktiivisuusrannekkeen, Ping-matkasuojan, Ping-bägin ja Jaguar-sateenvarjon. Suuret kiitokset kaikille lahjoittajille. Palkintojenjaossa oli rento, iloinen tunnelma, kun Jorma Seppälä yhdessä Timo Mansneruksen kanssa jakoivat palkintoja. Lopuksi sekä miesten että naisten kesken arvottiin shampanja-pullot, jossa onni suosi Auli Ropoa ja Pauli Ojasta.

Syys Openin palkitut Rauno Ratilainen, Pauli Ojanen, Sirkka Hyytiäinen, Olli Valkama, Sanna Saarijärvi ja Antti Honkanen.