Nexgolfin uusi käyttöliittymä

Uusi käyttöliittymä ei sisällä vielä kaikkia vanhan käyttöliittymän toimintoja, kuten kilpailuihin ilmoittautumista. Näin ollen tällä kaudella on vielä mahdollista käyttää Nexgolfia sekä vanhan että uuden käyttöliittymän kautta. Valinta tehdään kirjautumisvaiheessa, jossa oletuksena on uusi käyttöliittymä.

Uusi käyttöliittymä tarjoaa ensivaiheessa lähinnä ajanvarauksen, tuloskorttien syötön, omien tietojen ja asetusten tarkastelun, sekä Buddies-puolen. Ajanvarauksesta on jätetty 2 tunnin slottien välinäkymä, joten koko päivä on helposti rullattavissa. Varaustilanteet näkyvät nopeasti varsinaisen varausnäkymän oikealta puolelta. Huomioittehan varausta tehdessänne saattaa varauksen loppuun asti painamalla Tallenna-nappia!

Uudessa Pelaajan käyttöliittymässä voi valita kahden eri värimaailman välillä. Kirjauduttuasi sisään valitse Oma Nexgolf > Asetukset ja salasanan vaihto > kohdasta Teema sekä valitse käyttöön joko tumma tai vaalea teema.

Voitte antaa palautetta Nexgolfin uudesta käyttöliittymästä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@tgk.fi. Välitämme palautteet kootusti Nexgolfille.