Naistoimikunnan syyskuulumisia

Hei Tuusulan ladyt

Terveiset Keimolasta. Kävimme pelaamassa Keimolan leidien kanssa 21.8. Satoi välillä kaatamalla, mutta mukavaa oli ja ladykapteeni Kirsi Kankaanpää oli tehnyt illasta viihtyisän ja saatiin paljon uusia tuttuja. Tuusulan leideillä on tilaisuus tavata keimolalaisia Tuusulassa 4.9., jolloin meillä järjestetään naisten iltatapahtuma klo 17.00 alkaen. Pelaamme yhdeksän reikää. Pelin jälkeen saamme kuulla Tarja Honkalammen esityksen Firstbeat –hyvinvointianalyysistä. Firstbeat –hyvinvointianalyysi on sydämen sykevälivaihteluun perustuva työkalu, jonka avulla opit hallitsemaan stressiä ja palautumaan paremmin sekä liikkumaan omalle kuntotasollesi sopivalla tavalla ja tasolla. Esityksen kuluessa syömme kevyen iltapalan. Olette sydämellisesti tervetulleita. Meiltä otetaan mukaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Syksyn ohjelmatarjonta on runsas naispelaajille. Rohkaisen jokaista ilmoittautumaan Nelinpelimestaruuteen. Se on hauska kisamuoto. Tarkemmat tiedot kisasta voitte lukea Kilpailu- ja tapahtumakalenterista.

Paljon toivottu Heinin opetusilta on torstaina 12.9. klo 16.30 – 19.00. Mukaan otetaan 8 – 12 ilmoittautunutta. Heini opettaa ensin rangella tunnin, puolitoista tuntia. Sen jälkeen menemme kiertämään muutaman väylän ja Heini opastaa ”käytännössä”. Ilmoittautuminen tähän on jo avoinna.

Naisten kauden päätöstapahtuma on 14.9. lauantaina. Siinäkin Heini aloittaa päivän klo 12.00 ja antaa opetusta kaikille osallistujille vajaan tunnin ajan. Siirrymme opetuksen jälkeen pelaamaan yksilökisan, jossa tulos lasketaan Pb-perusteella. Maksimitasoitus on 36. Pelien jälkeen saamme lounasta ja kuulemme Rikun vinkeistä talviharjoitteluun. Olet sydämellisesti tervetullut.

Päättäjäisten jälkeen pelaamme vielä klassikkopelin ”Naiset vastaan Seniorimiehet”. Olemme karvaasti viime vuosina hävinneet miehille. Toivottavasti naiset panostavat tänä vuonna ja saadaan loistava joukkue. Kisassa kaikki palkitaan eikä maksuja ole.

 

 

Mukavia syyskesän kierroksia ja muistakaa osallistua

toivoo ladykapteeni Eevis