Naisten sunnuntai 7.6.2020 – kiitos kaikille osallistujille

 

Täysin toisenlainen keli oli pelata Naisten sunnuntain yhteispeliä kuin lauantaina 6.6. Tuusula Ladies Open –kisaa. Toki sekin muutti tilannetta, ettei sunnuntaina kisattu. Nautittiin vain pelistä ja toistemme seurasta. Meitä leidejä oli paikalla 24. Se on loistava määrä ja olen todella iloinen suuresta osallistujamäärästä.

Sunnuntain vieton aloitti fysioterapeuttimme Riku (Virtanen) Totalfysiosta. Hän kertoi seikkaperäisesti lihasten työn golfin pelaamisen aikana ja esitteli liikkeet, jotka helpottavat kierroksiamme. Rikulle suuret kiitokset hyvästä esityksestä. Moni nainen tuntui muistelevan Rikun ohjeita pelaamaan lähtiessään.

Pelin jälkeen nautimme kauniilla yläkerran parvekkeellamme kuohuvat juomat ja kilistimme kesän kunniaksi. Alakertaan siirryimme Prinsessakakuille ja kahveille. Niin oli mukavaa rupatella kaverien kanssa, että ladykapteeni oli unohtaa arpajaiset. Kiitos Lensun Kaijalle muistutuksesta.

Oli ihana, lämmin ja lämminhenkinen tilaisuus. Suurkiitos kaikille osallistujille ja meidän caddietytöille, jotka muiden kiireidensä keskellä palvelivat meitä.

Eevis, ladykapteeni