Naisten matalan kynnyksen lähdöt ja eclectic 2019

Naisten matalan kynnyksen lähdöt 21.5. klo 17:30 alkaen

Naisgolfari-oletko vailla peliseuraa? Lähde kanssamme pelaamaan ti 21.5. klo 17.30 alkaen.
Jokaisessa lähdössä on yksi naistoimikunnan golfkummi opastamassa ja kertomassa Tuusulan Golfklubin naisten tapahtumista. Ei tasoitusrajaa, ilmoittaudu mukaan caddiemasterille tai NexGolfin kautta. Caddien tavoittaa puhelimitse 0207 349 052 tai sähköpostilla caddie@tgk.fi.

 

Naisten Eclectic 2019

Naistoimikunnan järjestämä eclectic-kisa on käynnissä 15.5. alkaen. Eclectic on kilpailu ja henkilökohtainen koitos jossa tarkoituksena on kauden aikana saada mahdollisimman hyvä tuloskortti, eli jokaiselta väylältä kesän paras väyläkohtainen tulos.

Kaudelle 2019 olemme siirtyneet digi-aikaan ja aikaisemmin ilmoitustaululla sijainnut neulataulu on siirtynyt arkistoon. Jatkossa voit jättää eclectic-kortin caddiemasterille syötettäväksi mikäli kierroksella jonkun väylän tulos on parantunut. Tulostaulukko julkaistaan seuran nettisivuilla tgk.fi / seura / naiset, jonne tuloksesi päivitetään 1-2 kertaa viikossa.

Eclectic pelataan täysin tasoituksin ja paras tulos eclectikissä palkitaan kauden päätteeksi.

 

Naisten kauden 2019 tapahtumat

Naistoimikunnan järjestämät kilpailut ja tapahtumat löydät nettisivuilta naistoimikunnan sivulta. Kilpailuihin ja tapahtumiin ilmoittaudutaan pääasiassa NexGolfin kautta ja ilmoittautuminen alkaa kuukautta ennen tapahtumapäivää. Seuraava tapahtumamme on lauantaina pelattava Tuusula Ladies Open Scramble sponsored by Järvenpään Lucinda, jonka lähtöajat ovat julkaistu nettisivuilla. Tiistaina 21.5. pelataankin sitten matalalla kynnyksellä ja 9.6. vietetään kansallista naisgolfareiden sunnuntaita. Tapahtumista lisää NexGolfin kisakalenterissa.

Kilpailukalentriin »