Naisten kauden päätöskisaa pelattiin vaihtelevissa sääolosuhteissa Tuusulassa

Hanna-Maria Salminen päätöskisan tunnelmassa.

Pienet sadekuurot piristivät leidejä, kun 28 reipasta pelaajaa kiersi jo vettynyttä kenttäämme. Oli todella hienoa, että niin moni nainen oli lähtenyt mukaan, vaikkei säästä vakuutusta voinut antaakaan.

Päivä aloitettiin tietysti kuohuvalla.

Heinin ollessa estyneenä, Joel Talusén tuli onnistuneesti paikkaamaan opetussessiossa. Joel avusti chipissä, lyönnissä ym. mihin apua kaivattiin.

Pelattiin yksilökisaa, jossa kolme parasta pistebogey-tulosta palkittiin. Suuret kiitokset  suurenmoisista sponsoroinneista TGK –School Ari ja Heini, Totalfysio Riku Virtanen ja Pro –Shop Taru Åkesson.  Jalkahierontoja tehnyt kosmetologi Kati Aaltonen oli halunnut tuoda kisapalkinnoiksi kolme lahjakorttia ja tuotepakkauksen. Maritta Kinnunen lahjoitti Eclectic -palkinnoiksi ja arpajaispalkinnoiksi upeita lyhtyjä.

Kisan voitti Katariina Poutiainen VaGo 38 bogipisteellä, hänet palkittiin Rikun antamalla lahjakortilla, jonka arvo on noin 175 euroa. Toiseksi tuli Veera Koskinen, meidän oma tyttömme, 35 pisteellä. Veera sai lahjaksi Arin ja Heinin antaman lahjakortin. Kolmanneksi kiri Riitta Koskinen VaGo 33 pisteellä. Hän sai Pro shopin Tarun antaman lahjakortin.

Kati Aaltosen jalkahierontaa kierroksen jälkeen.

Paras Birdiepuu tulos oli Sirkka Hyytiäisellä, joka keräsi birdejä yhteensä 20 kappaletta. Hän sai palkinnoksi birdiepullon juomalaseineen. Eclectic-kisassa palkittiin kaksi sarjaa, alle 18 tasoitukset ja yli 18 tasoitukset. Alle 18-sarjan voitti jälleen kerran Sirkka Hyytiäinen. Palkinnoksi hänelle annettiin Maritta Kinnusen sponsoroima lyhty. Yli 18-sarjan voitin minä Eevis ja sain palkinnoksi samanlaisen Maritan tuoman lyhdyn. Sirkan tulos oli 60 lyöntiä ja minun 69 lyöntiä.

Kisan lyöntituloksissa paras oli Veera Koskinen 83 lyönnillä, toinen Maritta Kinnunen 90 lyönnillä ja kolmas Sirkka Hyytiäinen 91 lyönnillä.

Kovasti onnea voittajille ja koko naisporukalle suuret kiitokset kuluneesta vuodesta.

 

Eevis, ladykapteeni ja Naistoimikunnan jäsenet

 

 

 

Naisten kauden päätöskisaan osallistujat.