OHJE: Ajanvaraus ja pelaaminen koronapandemian aikana (päivitetty 1.6.)

Teemme muutoksia kentän lähtöryhmien kokoihin porrastetusti tulevien viikkojen aikana. Toimenpiteiden taustana ovat ensimmäisen kuukauden aukiolon aikana erinomaisen vastuullinen toiminta ja ohjeiden noudattaminen pelaajien toimesta. Kiitos, toimitaan näin jatkossakin!

Toistaiseksi voimassa on rajoituksia varausoikeuksissa ja lähtöryhmän pelaajamäärässä.

Muutokset lähtöryhmien pelaajamääriin JA varausoikeuksiin (päivitetty 14.5.)

  • Ajanvaraukseen liittyvät rajoitukset ovat purettu, 14.5. alkaen voimassa yleiset varausehdot.
  • Neljän pelaajan lähdöt maanantaista 27.4. alkaen. Lähtöajat 10 minuutin välein ja ryhmän yhteenlaskettu tasoitusraja 108.
  • Riskiryhmille on varattu omia lähtöaikoja, niistä tarkemmin täällä

Yleistä ohjeistusta turvavälin ja ”parveilun” osalta pyydämme jokaista pelaajaa noudattamaan parkkialueilla, kentällä ja rangella.

Klubin bägikärryjä on mahdollisuus käyttää, mutta ensisijaisesti suosittelemme omien kärryjen käyttämistä tai kantobägiä hygieniasyistä. Klubin lainakärryjä on edelleen käytössä rajoitettu määrä. Käytetyille kärryille on oma alueensa, josta henkilökunta palauttaa ne käyttöön desinfioinnin jälkeen.

Jokainen pelaaja on edelleen vastuussa viruksen leviämisen estämiseksi. Huolehdi käsihygieniasta pesemällä kädet usein saippualla sekä pidä mukanasi käsidesiä ja käytä sitä. Vältä koskemista pintoihin kentällä ja rakennuksissa ja pidä kahden metrin turvaväli pelikavereihin. Älä kättele tai halaa, vaikka mieli kuinka tekisi.

Kaikki kentän laatimat ohjeistukset ovat tehty kaikille pelaajille noudatettaviksi. Pelaajien sekä henkilökunnan terveys ovat aina ykkösasioita. Mahdollisiin väärinkäytöksiin tai ohjeista poikkeamisiin tullaan puuttumaan.

Kentällä suoritetaan tehostettua valvontaa ja kenttävalvojien ohjeistuksia on noudatettava.

Aikaisemmat ohjeistukset ovat edelleen voimassa: