Mestikset ihanteellisissa olosuhteissa, naisten sarjassa tasaista kamppailua

Ilmojen haltija antoi parastaan lauantaina ja sunnuntaina 15. – 16.8.2020, kun Seniorinaisten kahdeksan hengen porukka ja Naisten seitsemän hengen porukka mittelivät 2020 TGK mestaruudesta.

Iloisia ilmeitä nähtiin jopa kahden kierroksen jälkeen. Kenttä oli Tuusulan tapaan erinomaisessa kunnossa. Kenttähenkilökunta oli keksinyt kimuranteimmat paikat reiílle.

Ensimmäisen kisapäivän Naisten sarjan paras oli Cia Lehtinen 85 lyönnillä. Taru Åkesson oli ensimmäisenä päivänä samassa tuloksessa. Mervi Kilpikoski oli ensimmäisen kierroksen kolmas 88 lyönnillä. Toisen kierroksen paremmuusjärjestys pysyi samana eli Cia Lehtinen vei Naisten mestaruuden voiton 172 lyönnillä, toiseksi tuli Taru Åkesson 173 lyönnillä ja kolmanneksi kiri Mervi Kilpikoski 183 lyönnillä.

Isot Onnittelut Mestareille Naisten sarjassa.

Seniorinaisten ensimmäisen päivän paras oli Tiia Kovanen 89 lyönnillä, toisena Marja-Liisa Kauppinen samalla lyöntimäärällä. Kolmanneksi kiri Merja Wuorio 90 lyönnillä. Toinen päivä muutti kärkijärjestystä siten, että Tiia Kovanen voitti 177 lyönnillä, toisena oli Marja-Liisa Kauppinen 179 lyönnillä ja kolmanneksi pelasi Sirkka Hyytiäinrn 180 lyönnillä.

Isot Onnittelut Mestareille Seniorinaisten sarjassa.

Voittajat vastaanottivat pokaalit mestaruuden kunniaksi ja molemmissa sarjoissa kolmelle parhaalle annettiin Pro Shopin lahjakortit.

Suurkiitokset kaikille osallistujille. Vuoden päästä tavataan taas samoissa kilvoituksissa. Artikkelin lopussa vielä kuvakavalkadia viikonlopun tunnelmista.

Mukavia syyskesän kierroksia kaikille leideille, nähdään naisten tapahtumissa.

Eevis, ladykapteeni

Cia Lehtinen naisten sarjan mestari 2020
Tiia Kovanen N50 sarjan mestari 2020
Naisten sarjan kärkikolmikko: Taru Åkesson, Cia Lehtinen ja Mervi Kilpikoski
N50-sarjan kärkikolmikko: Tiia Kovanen, Marja-Liisa Kauppinen ja Sirkka Hyytiäinen