Loppukauden junnukuulumisia

 

Oskari Mölkänen. Kuva: Iida-Lotta Juura, Golfliitto

Joel ja Osku pisteille Muuramen FJT-kisassa
Kauden toiseksi viimeinen Finnish Junior Tour-kisa (FJT) pelattiin Muuramessa 1.-2.9.2018. Tuusulalaisista mukana olivat Joel Talusén, Oskari Mölkänen, Miko Saraste ja Aapo Hynninen. Parhaiten pärjäsi Joel, joka toisen päivän koko porukan parhaalla kierrostuloksella (par) nousi sijalta 27 hienosti sijalle 6! Ensimmäisen päivän tulosta rasitti kengän jäljen korjaamisesta saatu kahden lyönnin rangaistus, tosin tämäkin sääntö onneksi poistuu ensi vuoden alussa. Oskari pelasi myös mainiosti ollen lopputuloksissa sijalla 32.

Kyseessä oli Joelin ensimmäinen kausi FJT:llä ja sijoitus oli lopputuloksissa 15/204 (pelasi 7/10 kisaa).  Parhaiten tuusulalaisista pärjäsi Matias hienolla sijoituksella 6/204 (samoin 7/10). Joel jätti kauden viimeisen FJT-kisan väliin, koska keskittyi vielä Evianissa Ranskassa 18-19.9.2018 järjestettävään The Evian Championship Junior’s Cup-golfkisaan.

Matias mukana Erkko Trophyssä!
“Oli hienoa päästä pelaamaan tänä vuonna Erkko Trophyyn, joka oli myös urani ensimmäinen kerta. Caddieni Ari Savolaisen kanssa pelaaminen oli mahtavaa ja siitä oli omaan peliin paljon apua, etenkin mailavalinnoissa. Kokemuksena kilpailu oli ainutlaatuinen, ja lopullinen sijoitukseni oli (+5) jaettu 22, kun pelaajia oli noin 100″, kertoo Matias.

FJT:n Finaali pelattiin tänä vuonna Porissa 8-9.9.
Tuusulaa kisassa edustivat Oskari Mölkänen ja Matias Rantala. ”Olen treenannut ja pelannut koko kesän ajan paljon, ja kisatulokset ovat kauden aikana parantuneetkin. Porissa FJT:n finaalissa ekalla kierroksella peli kulki tosi hyvin varsinkin etuysillä. Kenttä oli kiva pelata, mutta flunssa painoi enkä saanut pelivirettä pysymään loppuun asti. Nyt talvella aion panostaa varsinkin rautoihin ja fysiikan kehittämiseen”, kertoo Oskari.

Matias Rantala
Joel Talusén