Loistavia sijoituksia senioreiden aluetourin kilpailuissa

Ennätysmäärä Tuusulan golfkubin pelaajia on osallistunut Uudenmaan alueen Aluetourin kolmeen osakilpailuun. Aluetourin 1. osakilpailussa Espoon Golfseuran kentällä 16.6. Timo Palmu sijottui 7. sijalle M70-sarjassa tasoituksellisessa lyöntipelissä 71 lyönnillä pelattuaan 87 lyöntiä.

Aluetourin 2. osakilpailuun osallistui 13 TGK:n pelaajaa Keimola Golfin Saras- ja Kirkka-kentillä 1.7. Kirkka-kentällä TGK:n ladykapteeni Tuula Sutinen pelasi loistavasti nettotuloksen 67 lyöntiä voittaen N50-sarjan pelattuaan 86 lyöntiä. Upean voiton saavutti myös Tuija Teivo 66 lyönnillä N60-sarjassa pelattuaan 89 lyöntiä. Samassa sarjassa Sirkka Hyytiäinen sijoittui 8. sijalle 74 lyönnillä pelattuaan 91 lyöntiä. N70-sarjassa Eeva-Kaarina Haanperä sijoittui hienosti neljänneksi 37 bogeypisteellä pelattuaan 93 lyöntiä. Rauni Häkkinen oli 33 pisteellä 9.

M50-sarjassa Jari Piiparinen sijoittui hienosti neljänneksi 73 lyönnillä pelattuaan 79 lyöntiä.

M65-sarjassa Raimo Koponen onnistui loistavasti sijoittuen toiseksi 70 lyönnillä pelattuaan 84 lyöntiä. Eri seniorisarjoihin osallistui yhteensä 221 pelaajaa

Aluetourin kolmas osakilpailu pelattiin Virvik Golfin kentällä 3.8. TGK:n pelaajia osallistui yhteensä 12. Pelaajia oli mukana yhteensä 163.

Tuula Sutinen onnistui jälleen loistavasti sijoittuen toiseksi N50-sarjassa samalla nettotuloksella voittajan kanssa 73 lyönnillä pelattuaan 88 lyöntiä. N60-sarjassa Sirkka Hyytiäinen oli kuudes 78 lyönnillä. N70-sarjassa Eeva-Kaarina Haanperä oli 28 pisteellä 7.

M65-sarjassa Raimo Koponen onnistui jälleen loistavasti sijoittuen kolmaneksi 70 lyönnillä pelattuaan 83 lyöntiä. Hyvin onnistui myös Petri Teivo 74 lyönnillä sijoittuen kuudenneksi pelattuaan 85 lyöntiä.

Kolmen osakilpailun tulosten perusteella Uudenkaupungin Golfklubille kutsutaan 4.9. seitsemän alueen 144 parasta pelaajaa finaaliin. TGK:n pelaajista kutsun saavat N50-sarjan voittaja Tuula Sutinen, N60-sarjan voittaja Tuija Teivo, N70-sarjan kolmas Eeva-Kaarina Haanperä ja neljäs Rauni Häkkinen sekä M65-sarjan toinen Raimo Koponen että neljäs Petri Teivo.

Onnittelut TGK:n pelaajille monista loistavista sijoituksista ja runsaasta osanotosta.