Ladykapteenin terveiset

Hyvässä pelivauhdissa ollaan ja kausi on vasta alussa. Hienoa nähdä, että Tuusulan väylät ovat olleet täpötäynnä koko kauniin kevään. Iloisia ilmeitä on nähty koronasta huolimatta. Me golfarit olemme etuoikeutettuja, kun voimme jatkaa harrastustamme eikä ikärasismiakaan ole.

Omakohtainen kevääni on erilainen. Juuri varvas- ja vaivaisenluuleikkauksesta toivuttuani, sain kuulla, että olkapääni on kiireellisen leikkauksen tarpeessa. Menen 8.6. Pohjola Sairaalaan luottaen siihen, että kirurgi tekee olkapääni kanssa ihmeitä.  Ettei menisi liian helpoksi, oikeasta silmästäni irtosi lasiainen. Nyt olen olkaleikkaukseen saakka pelikiellossa varjellakseni silmääni verkkokalvon irtoamiselta ja näön menetykseltä.

Naisten ensimmäinen merkittävä tapahtuma järjestetään 6.6. lauantaina. Se on Tuusula Ladies Open, jonka sponsorina toimii keravalainen naisten muotiliike Grace. Sunnuntaina jatkamme naisviikonloppua Naisten sunnuntailla, jonne jokainen pelaaja voi tuoda mukanaan pelaamattoman, pelaavan, tai minkä tahansa seuralaisen. Nämä tilaisuudet aion hoitaa ennen leikkaustani.

Tästä eteenpäin ottaa meidän ihana, aikaansaapa Naistoimikunta ohjat käsiinsä ja järjestää naisten ohjelman koko kauden.

Olen kiitollinen siitä, että saan sairastaa olkapäätäni ja tietää, että hommat sujuvat erittäin hyvin Heidin, Annen, Merjan, Annelin ja Anna-Marin vetäminä.

Hyvää pelikesää Leidit ja muistakaa käydä kisakalenterissa ilmoittautumassa naisten tilaisuuksiin. Naisten sunnuntaihin ja aloittelevien naisten iltoihin ilmoittautuminen tapahtuu puhelimitse caddiemasterille.

Eevis, leidikapteeni