Ladykapteenin kiitokset kuluneesta kaudesta

Ladykapteeni Eevis

Isot kiitokset kuluneesta kaudesta

Teille Tuusulan Golfklubin naiset. On ollut upeaa toimia ladykapteenina teille. Ihan uusi ja antoisa kokemus minulle. Olen tehnyt paljon aloittelijan virheitä. Toivon kuitenkin, että teille leideille kausi on ollut mukava ja antoisa.

Kiitos antamistanne vinkeistä. On hankala järjestää tapahtumia, ellei yhtään tiedä mitä halutaan. Olenkin todella kiitollinen, että olette ehdottanut harjoitusiltoja, scratchkisoja jne.

Painopiste Naistoimikunnalla on ollut aloittelevien naisgolfarien saaminen mukaan pelaamaan ja olla heille peliseurana. Lisäksi olemme kutsuneet vierailulle klubillemme Keimolan ladyt ja käyneet siellä vastavierailulla. Seuraavalle leidikapteenille antaisin vinkin, että näistä tilaisuuksista pidettiin kovasti ja toivottiin vastaavanlaista järjestettäväksi jo alkukaudesta. Lisäksi Vuosaaren ladykapteeni on esittänyt ehdotuksena, että voisimme vastaavanlaista vuoroin vieraissa –systeemiä heidän kanssaan harrastaa. Näitä ennestään tuttuja naistoimikunnan iltoja olemme pyrkineet järjestämään ainakin kerran kuukaudessa. Heinin opetusta on myös toivottu ja toteutettu. Heini opetti rangella ja sen jälkeen kierrettiin muutama väylä Heinin opastuksella.
Keväällä järjestettiin Avoimet ovet –tapahtuma Krapin omenapuutarhassa yhdessä muiden toimikuntien kanssa.

Ladykapteeni on kapteenin kanssa käynyt tapaamassa uusia TGK school:sta valmistuneita golfareita ja esitellyt klubin toimintaa ja tapahtumia. Ladykapteenina minulla on ollut myös mielenkiintoinen tehtävä Juhakapteenin kanssa hoitaa kenttämerkintöjä. Siinä hommassa saa ihan uuden näköalan tuttuun pelikenttään.

Tänään 24.9.2019 pidettiin Naistoimikunnan kauden viimeinen kokous. Siinä nimettiin uusia toimikunnan jäseniä. Niistä myöhemmin tarkemmin. Olisi hyvin toivottavaa, että ilmoittautuisitte naistoimikuntaan kanssamme tekemään uutta 2020 ohjelmaa.

Kiitos kaikille tästä kaudesta. Varmaan näemme vielä kentällä, mutta virallinen osuus on ohitse. Nyt uutta luomaan Naistoimikunnan jäsenenä.

Haanperän Eevis

 

Tunnelmia kauden tapahtumista