Ladykapteeni Taru Åkessonin kiitokset kuluneesta vuodesta

Olipahan kesä! Lämpöä riitti ja kenttä oli aivan mahtavassa kunnossa!

Kisasimme jälleen viime kesänä naisten Eclectic -kilpailun merkeissä. Eclecticissä merkataan kesän aikana paras tulos reikäkohtaisesti. Taulukko on ollut pitkään naisten pukuhuoneessa, mutta päätimme siirtää se tänä vuonna alakerran ilmoitustaululle, jossa se oli paremmin nähtävillä. Saimmekin lisää osallistujia ja toivon, että ensi vuonna saamme vielä lisää. Sirkka Hyytiäinen on ollut voittamaton jo monta vuotta putkeen ja ainakaan tänä vuonna putki ei vielä katkennut. Sirkka onnistui tekemään yhteensä 10 birkkua. Hyvänä kakkosena oli Anneli Liikkanen 9 birkulla. Onnea Sirkalle!

Syyskokouksen myötä minulle on tullut aika sanoa ladykapteenin pestille hyvästit. Haluan kiittää kaikkia teitä, jotka osallistuitte tapahtumiin ja klubin vapaaehtoistoimintaan. Nykypäivänä vapaaehtoisia on vaikea löytää ja ovat kultaakin kalliimpia, koska ilman heitä moni asia jäisi hoitamatta.

Toivon teille kaikkea hyvää ja mukavaa loppuvuotta. Ensi vuonna pyörin ympäri Suomea PING:in demoja vetämässä ja toivon mukaan pelaan naisten Mid Tourin osakilpailuissa. Nähdään kuitenkin varmasti klubilla kesän aikana monta kertaa.

Terveisin,
Taru

Toimiston lisäys: Uutena ladykapteenina jatkaa klubimme ehkä aktiivisin naispelaaja, Eeva-Kaarina Haanperä. Onnea Eevikselle uuteen tehtävään ja tervetuloa kaikki naiset mukaan  innostavaan toimintaan tulevalla kaudella!