Krapiturnauksessa loistava tulostaso

Krapiturnauksen palkitut

Perinteinen 26. Krapiturnaus yhteistyössä Krapin ja Tuusulan Golfkubin välillä onnistui loistavasti. Krapi oli järjestänyt runsaasti evästä mukaan, herkullisia ruokia kilpailun jälkeen Ravintola Mankelissa, palkinnot sekä savusaunan miehille Tuusulanjärven rannassa että naisille golfsaunan klubilla. Aurinko paistoi hienosti (+ 24 astetta), mutta melko kova tuuli (4 m/s) toi haasteita etäisyyksien arvioinnissa. Greenit olivat erinomaisessa kunnossa ja kuivilla, kovilla väylillä pallo vieri yllättävän pitkälle.

Miehet (46) pelasivat tasoituksellista lyöntipeliä ja naiset (16) pistebogey:a. Naisten sarjan voitti upealla 39 pisteellä Eeva-Kaarina Haanperä. Toiseksi tuli Susanna Wiander 37 pisteellä ja kolmanneksi Anneli Liikkanen 36 pisteellä. Annelin lyöntipelitulos 89 lyöntiä oli toiseksi paras. Paras oli Raija Kyhälä 86 lyönnillä. Sirkka Hyytiäisen 91 lyöntiä oli kolmanneksi paras.

Miesten sarjassa Jorma Vesterinen onnistui loistavasti voittaen nettotuloksella 65 lyöntiä. Jorma Seppälä antoi hyvän vastuksen 67 lyönnillä. Jorma pääsi omaan tavoiteeseensa, kun hän sai pudotettua tasoituksensa tasan 20,0, joka on rajana senioreiden 65-vuotiaitten Tourin Nevas Golfin kilpailuun 28.6. Kolmas oli Jouni Varjonen 70 lyönnillä. Jounin lyöntipelitulos oli 74, joka kilpailun paras. Hyvän vastuksen antoivat Olli Valkama 75 lyönnillä ja Hannu Torola 76 lyönnillä.