Krapiturnauksessa loistava tulostaso

Perinteinen Krapiturnaus järjestettiin jo 28. kerran 22.8. Turnauksen järjestävät yhteistyössä Tuusulan Golfklubi ja Krapi. Kilpailun tulostaso oli erinomainen, vaikka yön ja aamupäivän satoi vettä 10 mm. Greenit ja väylät olivat loistavassa kunnossa. Osanottajia oli yhteensä 66.
Takana vas. Tommi Åhlgren ja oik. Hannu Torola
Edessä vas. Heidi Hakala, kesk. Tiia Noronen ja oik. Sirkka Hyytiäinen
Tasoitoksellisen lyöntipelin voitti Nakkila Golfin Juho Kuvaja nettotuloksella 66 lyöntiä. Samalla tuloksella TGK:n Tommi Åhlgren sijoittui toiseksi pelattuaan kilpailun toiseksi parhaimman lyöntipelituloksen 76 lyöntiä. Kolmas oli Joakim Westerlund 67 lyönnillä ja neljäs Jorma Vesterinen 69 lyönnillä. Parhaimman lyöntipelituloksen 75 lyöntiä pelasi Hannu Torola ja kolmanneksi parhaimman Jari Piiparinen 78 lyöntiä.
Naisten sarjan voitti ylivoimaisesti Vierumäen Golfseuran Tiia Noronen 46 bogeypisteellä pelattuaan huipputuloksen 83 lyöntiä. Toiseksi sijoittui TGK:n Heiki Hakala loistavalla 40 pisteellä 88 lyönnillä. Kolmas oli Sirkka Hyytiäinen 37 pisteellä 87 lyönnillä. Mervi Kilpikoski oli lyöntipelin toiseksi paras 87 lyönnillä.
Heli Lindroth (vas.) ja Tiia Noronen (oik.)
Kilpailun jälkeen Krapi tarjosi Ravintola Mankelissa herkullisen ja monipuolisen lounaan kaikille osanottajille. Krapin ravintolajohtaja Heli Lindroth jakoi arvokkaat palkinnot miesten ja naisten sarjojen kolmelle parhaimmalle ja lyöntipelin voittajalle.
Senioritoimikunnan puheenjohtaja
Jorma Seppälä