Klubitoimikunta kiittää toukokuun upeasta palautteesta

Klubitoimikunta järjesti upean lämpimän ja aurinkoisen toukokuun aikana Vappubrunssin ja Avajaisscramblen.
Molemmat tilaisuudet onnistuivat mainiosti: klubilaiset täyttivät tapahtumien paikat ja nauttivat hyvästä ruuasta ja seurasta.
Erityisesti Vappubrunssin täyteen varattu pöytävarauslista lämmitti klubitoimikunnan sydämiä – aina on jännittävää järjestää tapahtuma, kun ei ennakkoon tiedä, miten kysyntä ja tarjonta kohtaavat!

Avajaisscramble on eri nimillään ollut tapahtumakalenterissa Tuusulassa 1980-luvulta saakka. Teimme 2010-luvun ennätyksen tänä vuonna kun osallistujamäärä ylitti ennakkoon varattujen lähtöaikojen määrän: Kisaan osallistui yhteensä 19 joukkuetta, kun olimme odottaneet korkeintaan 18. Aurinko ja kentän hyvä kevätkunto avitti upeaa osallistujamäärää, silti on syytä kiittää kaikkia mukana olleita!

Avajaisscramblessä testattiin uutta palautteenantamisen menetelmää.Palautetta osoitteessa menti.com antoi 27-30 osallistujaa (vastausmäärä vaihteli kysymyksittäin) 57:stä, joten vastausprosentti oli varsin mukava, 47-53%. Vastausten sisällöt näette seuraavista kuvista.

Tulemme jatkamaan tämän palautekanavan käyttöä klubitoimikunnan tapahtumissa.

Klubitoimikunta tekee myös yhteistyötä muiden toimikuntien, osakeyhtiön ja toimiston kanssa: uusien jäsenten toivottaminen tervetulleeksi ja aloittelevien golfareiden perehdyttäminen, talkoot, kukkaistutukset ja muu tilojen yleinen siisteys ja kehittäminen ovat jatkuvasti työn alla. Tehtävää on enemmän kuin kentän hoitajat ja toimisto ehtivät hoitaa, joten mm. toimitusjohtajalta voi kysyä, olisiko jotain pientä ja nopeaa mitä olisi tarpeen hoitaa, vaikkei isompia talkoita nyt olekaan kalenteriin merkitty. Myös klubitoimikunnan jäsenille voi ilmiantaa kiinnostuksen olla mukana edistämässä klubimme viihtyvyyttä. Tekijöitä tarvitaan paljon.

Tähän mennessä klubin ympäristössä ja kentällä on saatu paljon aikaan, joten suuret kiitokset kaikille risutalkoisiin, rikkaruohojen kitkemiseen ja muihin pienempiin ja isompiin talkoisiin osallistuneille sekä kenttähenkilökunnalle!

P.S. Teeboxeista puuttuu vielä tiiroskikset. Kunnes ne saadaan sijoitettua paikoilleen, muistetaan kerätä katkenneet tiit pois, jotta kenttähenkilökunta voi keskittyä heille ja meille tärkeään, kentän hoitoon.

Klubitoimikunta