Klubitoimikunnan talviterveiset

Keväthanget sulavat nyt vauhdilla ja aurinko lämmittää – ainakin ikkunasta! Golfkausi lähestyy, jippii!

Talven aikana klubin johtokunta ja jo syksyn aikana uusiutunut klubitoimikunta ovat kokoontuneet useita kertoja työstäen tulevan golfkauden suunnitelmia. Suunnitelmien ja muutosten taustaksi Pelaaja ensin -kysely on ollut tarkassa luennassa, samoin kuin on tutkittu jäsenten tasoitusjakaumaa ja viime kauden kilpailuiden ja tapahtumien osallistujamääriä.

Ensimmäisenä askeleena klubitoimikunta on muuttanut perinteistä toimikunnan tapaa toimia. Tavoitteena on aktivoida klubitoimintaa ja saada enemmän ihmisiä mukaan suunnittelemaan, toteuttamaan ja osallistumaan tapahtumiin. Mukaan tulee toivottavasti eri ikäisiä ja eri sukupuolten edustajia, samaan tapaan kuin klubin jäsenistössäkin on. Marraskuussa toteutetut Pikkujoulut onnistuivat erinomaisesti ja tavoitteena on jatkaa onnistuneiden tapahtumien järjestämistä. Seuraavana haasteenamme on Vappubrunssin toteuttaminen.

Klubitoimikunta toimii jatkossa enemmän pienempien ryhmien kautta. Kukin klubitoimikunnan jäsen voi tarpeen ja kiinnostuksen mukaan koota 2-6 henkilön ryhmän toteuttamaan vastuullaan olevan tapahtuman tai toiminnan. Kutsumme klubin jäseniä mukaan: pieni tai iso panos, ajallisesti yhtenä päivänä tai kolmena kuukautena – osallistumisen tapoja on monia ja aktiivisuus saa vaihdella muiden elämän kiireiden myötä. Jos et tunne klubitoimikunnan jäseniä, voit aina soittaa puheenjohtajalle (0400 529008) ja ilmiantaa itsesi ?. Tarkat vastuujaot löytyvät klubitoimikunnan omalta sivulta.

Klubitoimikunnan tehtäviin kuuluu monenlaisia asioita, ja tällä kertaa keskityn kertomaan ensimmäisistä askeleistamme. Kevään edetessä suunnitelmat tulevat teille tutummiksi uutisten ja blogitekstien muodossa.

Seuraava klubitoimikunnan tapaaminen on 3.4. ja sitä ennen on vielä naisten toiminnan suunnittelupalaveri. Lisäksi käymme keskusteluita Whatsapp-ryhmässä. Mikäli sinulla on jokin idea, jonka toivoisit muuttuvan todeksi, ota luuri käteen ja soita, otamme mielellään vastaan palautetta ja ideoita jäseniltä!
Paljon on kivoja juttuja tulossa! Kuulemisiin ja näkemisiin!

Mervi Kilpikoski
klubitoimikunnan puolesta

 

KUKA?
Olen Mervi Kilpikoski, 45-vuotias kehityspäällikkö Salibandyliitossa ja liikuntatieteiden maisteri. Minulla ei ole lapsia, mutta mieheni Marko on lisäkseni monelle tuttu näky Tuusulan Golfkentällä. Aloitin golfin 2011 ja pelaan sitä tällä hetkellä tasoituksella 13,8. Intohimonani on selvittää, kuinka alas tasoitukseni voi painua ennen kuin se väistämättä iän myötä lähtee nousemaan.
Kesäaikaan vietämme kaiken vapaa-ajan golfkentällä Tuusulassa tai lukuisilla muilla kentillä. Yhteisenä harrastuksenamme on matkailu, nykyään etenkin golfaten, mutta lisäksi jalkapalloa tai muita urheilulajeja seuraten. Golfkierroksia meille kertyy Suomen kauden aikana 100-120, ja lomamatkoilla ulkomailla 10-20.