Klubilla uusi ravintoloitsija

Tuusulan Golfklubi Oy on tehnyt sopimuksen ravintolatoiminnasta Greenside Café & Restaurant Oy:n kanssa. Ravintolatoiminnan ulkoistamisella halutaan varmistaa laadukkaat ja monipuoliset ravintolapalvelut koko golfkauden ajaksi palvellen sekä pelaavia että ei-pelaavia asiakkaita. Uusi ravintoloitsija aloittaa toiminnan klubilla golfkauden 2015 alkaessa.

GREENSIDE CAFE & RESTAURANT OY

Olemme v. 2000 perustettu ravintolayritys. Meillä on kokemusta Suomen parhaiden golfravintoloiden hoitamisesta lähes viidentoista vuoden ajalta Nurmijärvi Golf v. 2002 ja Kytäjä Golf v.2003 alkaen. Suositut lounasravintolamme (ravintola Ukkohauki, Ruokasali ja Paletti Cafe@Grill) tarjoavat erinomaista kotiruokalounasta Espoossa ja Helsingissä.

Meidät tunnetaan hyvästä ruoasta ja ystävällisestä palvelusta. Yrityksemme tavoitteena on toimia asiakaslähtöisesti, joustavasti, tehokkaasti ja pitkäjänteisesti.

Ruokakonseptimme pohjana ovat kohtuuhintaisuus, ruoan maku ja tuoreet raaka-aineet sekä koko henkilöstön mutkaton tapa toimia asiakkaan hyväksi.

Meillä on kunnia aloittaa golfravintolatoiminta Tuusulan Golfklubilla keväällä 2015.

Olemme saaneet sopimusneuvottelujen yhteydessä useita toiveita golfravintolan kehittämisestä. Teemme parhaamme, jotta ensi kesänä pystymme palvelemaan mahdollisimman hyvin Tuusulan Golfin jäseniä ja osakkaita tasokkailla golfravintolapalveluilla.

Yhteistyöterveisin

Greenside Café & Restaurant Oy
Hannele Heikura
ravintoloitsija, 040-7613 770
hannele.heikura@greensidecafe.fi