Kilpailutoimikunnan kuulumiset

Kauden ensimmäinen kilpailu, vaikkakin leikkimielinen, on pelattu -mahtavaa! Tunnelma oli hyvä, kenttä erittäin hienossa kunnossa ja sää oli loistava. Myös palaute oli hyvää, osallistujien mukaan tapahtuma oli onnistunut kaikin puolin.

Kilpailukalenteria on täydennetty seuraotteluilla, Suur-Helsingin Golf eli SHG saapuu Tuusulaan sunnuntaina 17.6. Keimolaan menemme 29.6. Keimola Golfin vieraaksi. Huomiokaa Keimola on perjantai, lähdöt n. klo 16, kenttänä näillä näkymin Kirkka, varmistuu vielä lähempänä. Talmaan menemme sunnuntaina 8.7. kenttä varmistuu lähempänä. Toivomme näihin mukaviin tapahtumiin niin mies- kuin naispelaajia eri tasoitusryhmistä. Pelimuotona on reikäpeli, joko tasoituksellisena, tai ilman tasoitusta samantasoista pelaajaa vastaan. Viime kesänä tuloksena oli pari tasapeliä, voitot jäivät tuomatta Tuusulaa, tänä kesänä korjataan tilanne!

Viikkokilpailusta on lisätietoa uusituilla mainiolla nettisivuillamme, sekä osoitteesta https://www.golfliiga.fi/viikon-liigakierros/. Erikoisuutena on, että voit pelata viikkokilpailun millä tahansa Viikon Liigakierros kentällä, miltä tahansa tiiltä. Pelipäivät ovat maanantai-torstai, voit pelata useamman kierroksen joista paras huomioidaan. Kuten aiemmin mainitsimme palkinnot ovat hyvät, ja kesän kolme parasta klubiltamme lähtee suomen finaaliin Holiday Club Saimaalle 9. syyskuuta. Saimaalta voittaja kansainväliseen finaalin, joka järjestetään Malesian Johor Bahrussa neljällä eri kentällä pelattavana kilpailuna 18.–28.10.2018.

Otamme Viikon Liigakierroksen rinnalle lisäksi scratch viikkokilpailun saman kahdeksan viikon ajalle 4.6.–29.7.2018. Pelipäivät scratch sarjassa ovat tiistai-sunnuntai. Pelitiinä valkoinen/sininen, kahdeksan viikon jälkeen kuudessa kilpailussa eniten pisteitä kerännyt voittaa Ping G400 Draiverin fitattuna. Viikkokilpailun pisteytys ja tarkemmat ohjeet löytyy nettisivuiltamme.

Terveisin Kilpailutoimikunta