Kilpailukuulumisia

Juhannuksen Midnight Scramble pelattiin torstaina 22.6. sateisesta säästä huolimatta iloisessa ja rennossa tunnelmassa. Kilpailumuoto oli tasoituksellinen scramble 2 henkilön joukkuein. Midnight Scramblen voiton veivät Harri ja Sirpa Hägg tuloksella 62! Toiseksi sijoittuivat Raija ja Kalevi Kyhälä tuloksella 66 ja kolmanneksi Anssi ja Lassi Kaipio samalla tuloksella. Kierroksen jälkeen iltaa vietettiin grilliruoan ja salaatin merkeissä.

Tuusula Ladies Open pelattiin lauantaina 1.7. vähäisen osallistujamäärän vuoksi pienimuotoisena naisten pelipäivänä. Kilpailumuoto oli pistebogey. Hyvin tasaisen kilpailun voiton vei Eija Utriainen 36 pisteellä! Toiseksi sijoittui Mervi Kilpikoski 35 pisteellä ja kolmanneksi Ritva Piltti 34 pisteellä. Taru Åkesson voitti erikoiskilpailun lähimmäs lippua kahdella lyönnillä sekä paras scratch -kilpailun.

Naisten kilpailuihin kaivataan kipeästi lisää osallistujia, jotta kilpailuja voitaisiin järjestää. Nyt kaikki naiset ja ystävättäret mukaan kisaamaan! 🙂

 

TGK:n kapteeni Taru Åkesson sekä KGV:n kapteeni Arto Riikonen

TGK-KGV perinteinen seuraottelu pelattiin sunnuntaina 2.7. Tuusulassa lämpimässä ja aurinkoisessa säässä. Parina edellisenä vuonna kyseinen seuraottelu on päättynyt TGK:n tappioon, mutta tänä vuonna kilpailu oli hyvin tiukka ja päättyikin tasapeliin! Tämä on jo toinen tasatulos seuraotteluista tältä kaudelta.

 

 

 

 

 

 

Onnea kaikille voittajille!