Kenttäkuulumiset 9.6.

Kentän parannusprojektit ottivat taas tällä viikolla harppauksia kohti valmistumista, kun siirtonurmea vailla olleille alueille asennettiin siirtonurmi. Pääsimme myös loppuviikosta aloittamaan vesiesteiden siistimisen. Kyseinen työ jatkuu ensiviikolla ja sen loppuun saattamiseen kuluu viikosta kahteen.

Tuulisten kelien vuoksi emme päässeet suunnitellusti vielä torjumaan rikkakasveja tällä viikolla, mutta toivottavasti ensi viikon kelit olisivat hieman suotuisemmat. Saimme kuitenkin lannoitettua jälleen viheriöt, lyöntipaikat sekä viheriöympärykset. Laskimme myös jälleen viheriöiden leikkuukorkeutta, joka on tällä hetkellä niinkin alhainen kuin 3,25mm.

Ensi viikolla pääsemme luultavasti kaikissa töissä arkirutiinien tahtiin nyt kun viimein saimme toisenkin väyläleikkurin. Sekin tosin on lainakone, kun edelleen odottelemme toista omaa konetta, joka vapautuu edelliseltä omistajalta toivottavasti mahdollisimman pian. Tämän viikon maanantaina saimme myös vahvistusta henkilökuntaan, kun kesätyöntekijät aloittivat työnsä.

Haluaisin vielä muistuttaa teitä pelaajat, että lähtöaikoja on noudatettava tarkasti. Etenkin aamuisin on erittäin tärkeää kentänhoidon kannalta, että kentälle ei lähdetä minuuttiakaan ennen kello 7:00. Työmme on suunniteltu hyvin tarkasti niin, että ehdimme tehdä kaikki leikkuutyöt ja bunkkerit aamuisin ennen kuin pelaajat saavat kentänhoitajia kiinni. Tämä säästää paljon työaikaa, joka näkyy kentän kunnossa sekä lisää työturvallisuutta.

Kentänhoito