Kenttäkuulumiset 4.5.

Ensimmäinen viikko golfia on jo melkein paketissa meilläkin Tuusulassa. Olemme saaneet tämän viikon aikana nauttia hyväkuntoisesta kentästä ja onkin ollut ilo kuunnella palautettanne kentästä, kiitos siitä.

Otamme mielellämme kaiken palautteen vastaan, oli se sitten risuja tai ruusuja. Kaikkeen palautteeseen pyritään vastaamaan ja reagoimaan: etenkin jos kentällä on jokin asia ”hullusti”, niin pyrimme reagoimaan kyseisiin palautteisiin mahdollisimman pian ja asian vaatimalla tavalla.

Nyt olisi kuitenkin meidän aikamme antaa palautetta hieman teille pelaajille. Suuntaamme palautteen kaikille golffareille tällä planeetalla. Vaikka suurin osa käyttäytyykin kentällä niin kuin kuuluukin, olemme siitä huolimatta joutuneet huomaamaan, että viheriöillämme on jo ensimmäisen viikon jälkeen huolestuttavan paljon korjaamattomia pallon alastulojälkiä. Vaadimmekin, että jokainen pelaaja etsii ja paikkaa vähintään yhden alastulojäljen aina viheriöllä ollessaan. Paikatun jäljen ei tarvitse olla oma, jos sitä ei meinaa löytyä, kunhan paikkaat jonkun jäljen. Tällä tavoin kun toimimme, pääsemme tilanteeseen, jossa meillä ei ole yhtään paikkaamatonta jälkeä. Pyytäisimme myös kiinnittämään huomiota lyöntijälkien korjaamiseen kaikilla pelialueilla.

Jos et ole varma siitä, että osaatko paikata jäljen oikein, kenttähenkilökunta mielellään opastaa, kuinka jäljet paikataan asianmukaisesti.

Hiekkaesteiden tilanne on huolestuttanut joitakin pelaajia. Tiedostamme, että ne eivät ole vielä asianmukaisessa kunnossa. Ensi viikolla saamme töihin mukaan lisää kausityöntekijöitä, jolloin ehdimme paremmin paneutua hiekkaesteiden kunnostamiseen. Aloitamme myös karheikkojen leikkuut lähipäivinä.

Lopuksi haluamme kiittää koko talkooväkeä, joka oli rehkimässä yleisen viihtyvyyden ja siisteyden parantamiseksi torstai-iltapäivänä. Paljon saatiin aikaiseksi, kiitos!

Kentänhoito

Iloiset talkoolaiset