Kenttäkuulumiset 2.6.

Kesäkuu on jo koittanut ja helletäkin piisannut jo useamman viikon. Viime viikkoisten kenttäkuulumisten tapaan haluan jälleen todeta että, pitkään jatkunut helle on tosiaan valitettavasti kuivattanut kenttää melko lailla, vaikka pumppaamme kentälle lähes 800 kuutiometriä vettä vuorokaudessa. Tämä on johtanut siihen, että olemme joutuneet venyttämään kasteluohjelmaa niin aamusta kuin illastakin. Te pelaajat olette kuitenkin olleet ymmärtäväisiä, emmekä ole saaneet negatiivistä palautetta aiheesta. Kiitos siitä teille!

Kuivan kauden jatkuessa joudumme miettimään erinäköisiä ratkaisuita tarvittavan kastelun järjestämiseen ja tästä johtuen lisäämme mahdollisesti joitain kuivimpien paikkojen kasteluita myös päivälle. Tiedotamme tästä kuitenkin tarkemmin päiväkasteluiden toteutuessa.

Päättyvällä viikolla olemme pystyleikanneet ja hiekoittaneet viheriöt ensi kertaa tällä kaudella. Hiekoituksen jälkeisenä päivänä myös jyräsimme viheriöt lisätäksemme entisestään tasaisuutta, johon pyrimme hiekoittaessa viheriöitä. Viheriön hiekoitus tasaamisen lisäksi ylläpitää kasvualustan hyvinvointia. Pystyleikkuu taas puolestaan poistaa laakakasvua ja kuitua viheriöltä sekä nostaa ruohoa pystympään ja täten edelleen parantaa pelattavuutta.

Ensiviikolle on suunniteltu lannoituksia ainakin viheriöille sekä mahdollisesti lyöntipaikoille ja viheriöympäristöille.

Keskiviikkona 6.6. asennamme siirtonurmet seiskan entisen viheriöbunkkerin päälle, yhdeksikön väylän loppuun sekä viitosen griinibunkkeri työmaalle. Työt pyritään tekemään loppuun yhdessä päivässä ja tästä johtuen työn alla oleva väylä pelataan talvilipulle työturvallisuuden ja ajankäytön tehokkuuden saavuttamiseksi. Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä.

Kentänhoito