Kenttäkuulumiset 17.6.

Jälleen yksi kuiva viikko takana, mutta onneksi olemme saaneet kosteutta pysymään kentällä aikaisempia viikkoja enemmän. Päättyvällä viikolla saimme korjattua myös lähes kaikki pienimmätkin viat, jotka ovat kiusanneet meidän jo hieman ikääntynyttä kastelujärjestelmää. Alkavalla viikolla onneksemme kuitenkin pitäisi joidenkin hurjien ennusteiden mukaan sataa hieman vettä. Toivottavasti!

Pystyleikkasimme viheriöt jälleen alkuviikosta, poistaaksemme laakakasvua, sekä nostaaksemme ruohoa pystympään. Ensiviikolla säiden salliessa pystyleikkaamme viheriöt jälleen, sekä lisäämme erittäin ohuen hiekkakatteen.

Aloitimme myös rikkakasvien torjunnan 16-18 väylien alueelta. Tarkoituksena oli myös keskiviikkoiltana levittää torjunta-ainetta 1-3 väylien alueelle, mutta varsin kova puuskittainen tuuli esti työn. Ruiskutteiden levittämisessä on äärimmäisen tärkeää, että on tarpeeksi tyyntä, jotta ruiskute päätyy haluamaamme paikkaan. Jatkamme torjuntatyötä seuraavien viikkojen aikana mahdollisuuksien mukaan.

Kentänhoito