Kenttäkuulumiset 13.5.

Uudet hiekat saapuvat väylän 5 hiekkaesteeseen

Kuluvalla viikolla olemme saaneet paljon aikaiseksi kentän perusparannusprojektien suhteen. Väylän 5 bunkkeriremontti on lähes kokonaisuudessaan valmis. Siihenkin odotamme vain enää, että saamme siirtonurmea toimittajalta.

Väylien 16 ja 18 välisen vesiesteen päädyn täyttöprojekti otti myös ison harppauksen kohti valmistumista. Pohjamaat on nyt muotoiltu ja tasoitettu, koitimme myös aloittaa kasvualustan levityksen alueelle, mutta jouduimme harmiksemme toteamaan, että pohjamaa on vielä toistaiseksi liian märkää kasvualustaa ja kylvöä varten. Kuivumiseen ei kuitenkaan pitäisi mennä enää kovin pitkään.

Suuri kiitos näistä töistä kuuluu konsulttikenttämestarillemme Kimille, joka teki pitkää päivää kaivinkoneen kanssa kentällämme.

Kenttä itsessäänkin rupeaa pikkuhiljaa jopa tyydyttämään kenttähenkilökunnan silmää. Karheikotkin ovat saaneet jo ensimmäiset leikkuut. Osa alueista kasvaa nyt niin hurjaa tahtia, että niitä on leikattu jo useampaan kertaan. Väylät alkavat olla pikkuhiljaa olla leikkuukorkeudeltaan jo kesämitoissa kuin myös teet ja viheriöiden ympäryksetkin. Tulevalla viikolla lasketaan viheriöiden leikkuukorkeus 3,5 mm ja väylien 10 mm.

Kuluvalla viikolla lannoitteiden toimittaja toimitti meille kauden ensimmäisen väylälannoituksen, joka toivottavasti päästään tekemään seuraavien viikkojen aikana. Lannoituksen jälkeen voimme tehdä väylille pystyleikkuun, jota väylät kipeästi kaipaavat. Tämä työ saattaa aiheuttaa pientä häiriötä pelaajille, sillä emme voi tehdä sitä aamuisin kasteen aikaan, vaan se pitää tehdä vasta kun heinä ja maa ovat kasteesta kuivat aamupäivällä. Tiedotamme asiasta tarkemmin, kun se on ajankohtaista.

Tällä viikolla olemme myös saaneet kuormallisen bunkkerihiekkaa, jota lisäämme niihin bunkkereihin josta sitä puuttuu. Tiedostamme sen, että bunkkerit eivät kaikilta osin ole edelleenkään siinä kunnossa kuin haluaisimme ja vaadimme niiden olevan, mutta puutumme niihin niin pian kuin mahdollista.

Valitettavasti emme ehdi kaikkea tehdä heti, joten joudumme priorisoimaan tehtäviä töitä ja tämä saattaa näin keväällä näkyä juuri esim. bunkkereissa. Muutaman seuraavan viikon kuluessa on kuitenkin jo koko kenttähenkilökunta aloittanut työnsä ja sitten pääsemme kaikkien töiden osalta ”arkirutiinien” pariin.

Kentänhoito