Kentänhoitoa 31.8.-6.9.

Alkaneen viikon aikana suoritamme väylillä, lyöntipaikoilla sekä viheriöympärystöissä kasvunsääde ruiskutuksia. Ruiskutusten tarkoituksena on tasata nurmen kasvua ja vähentää leikkuutarvetta etenkin väylillä.

Kasvunsääteen yhteydessä ruiskutamme myös kentälle rautasulfaattia, joka vahvistaa nurmea sekä ennaltaehkäisee kasvitautien leviämistä kentällä. Raudasta saattaa tulla pientä hajuhaittaa kentälle viikon aikana.

Käytämme ruiskutuksissa vihreää väriainetta indikaattorina, jotta näemme missä olemme ruiskuttaneet. Käytetty väriaine on täysin vaaratonta, mutta saattaa sotkea esim. pallon. Tästä johtuen suosittelemme puhdistamaan palloa säännöllisesti kierroksen aikana. Suositeltavaa on myös välttää pallon koskettelua ilman hansikasta ennen kuin olet putsannut pallon. Jos väriainetta kuitenkin päätyy esim. käteesi on se täysin vaaratonta ja lähtee pois huolellisella käsien pesulla. Helpointa väri on pyyhkiä pois ennen kuin se ehtii kuivahtaa.

Ruiskutukset ovat hyvin riippuvaisia säistä, joten ilmoitamme kunkin päivän ruiskutuksesta tarkemmin caddiemasterin tiskillä sekä 1. väylän ilmoitustaululla. Seuraathan niitä siis!

Hyviä syksyn pelejä!

Kentänhoito