Kentänhoidon kuulumiset 31.5.

Tulevalla viikolla tiistaina 4.6. teemme viheriöiden täyttökylvön. Ennen kylvöä viheriöt pystyleikataan ja kylvön jälkeen hiekoitetaan. Työ vie jonkin verran aikaa ja tämän takia työn alla oleva väylä pelataan talvilipulle. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa häiriötä.

Kylvön tarkoituksena on saada viheriöiden viherpeitteestä parempi ja myös lisätä rönsyröllin määrää viheriöillä. Hiekoitus myös tasoittaa viheriöitä ja tekee niistä loogisemmat, jolloin pallo rullaa tasaisemmin.

Tällä hetkellä kenttä on paikoitellen valitettavan märkä, johtuen pitkään jatkuneista säännöllisistä sateista. Tälle emme valitettavasti voi tehdä muuta kuin odottaa kuivumista. Tämän hetkisten sääennusteiden mukaan jatkuvat sateet olisivat ohi toistaiseksi, joten kentän pitäisi ruveta kuivumaan melko nopeasti.

Väylät ovat aloittaneet hyvin umpeen kasvamisen. Joillakin alueilla viherpeite on kuitenkin melko huono. Kylvämme tarvittaessa nämä alueet lähiaikoina. Leikkuukorkeus on kuitenkin jo pudotettu kesäkorkoon, joka on 10mm.