Kentän avaaminen kaudelle 2021

Kevät on edennyt mukavasti lämpimässä, aurinkoisessa säässä ja kenttä alkaakin olemaan valmiina vastaanottamaan pelaajat golfkaudelle 2021. Vielä on kuitenkin muutamia suurempia kentänhoitotöitä kesken, kenttämestari Kasper Mäkelän nopea tilanneraportti kentän tilanteesta:
”Kenttä päästään avaamaan menneeseen talveen nähden varsin kuivana ja hyväkuntoisena. Väylät ovat saaneet rauhassa kuivua ja olemmekin jo ehtineet ilmastaa ne, ja avaamiseen mennessä saamme väylät myös pystyleikattua. Yleisestikin kenttä on varsin kuiva ja hyvässä kevät kunnossa. Osalle viheriöistä talvi aiheutti hieman harmia lumihomeen muodossa, mutta niiden korjaantuminen ja umpeen kasvaminen on jo tätä kirjoittaessa käynnissä. Väylä numero 10. pelataan hetken aikaa talviviheriöille.”

Väylä 13 – hyvältä näyttää!

Koska se sitten alkaa?
Kenttä avataan torstaina 22.4. klo 09:00 alkaen
,
ajanvaraus aukeaa perjantaina 16.4. klo 13:30.

Muistuttaisimme vielä kaikkia osakkeenomistajia sekä jäseniä muutamasta asiasta: Pelioikeus tulee olla ilmoitettuna ENNEN pelaamista JA maksut maksettuina. Mikäli tulet hoitamaan asiat ns. viime tinkaan, kannattaa varautua jopa muutaman päivän viiveeseen. Pankit eivät vieläkään toimi välittömästi viitemaksujen kanssa ja tuskin olet ainoana jonossa asioiden hoitamiseksi toimistossa.

Muutoksena aikaisempiin kausiin on, että pelaajalla voi olla maksimissaan neljä (4) yhtäaikaista varausta. Tällä pyrimme varmistamaan kaikille pelioikeutetuille tasapuolisemman pelimahdollisuuden. Tämän osalta seuraamme tilannetta ja tarvittaessa teemme varausoikeuteen muutoksia.

Klubitalo on jo avoinna polettien myyntiä ajatellen ja palvelut laajenevat kohti kentän avaamista. Muistuttaisimme kaikille asiakkaillemme, että klubitalolla palvelemme teitä kasvomaskin kanssa ja toivomme, että asiakkaamme käyttävät sitä myös asioidessaan klubilla.
Pidetään huolta toisistamme ja harrastetaan turvallisesti niin kauan kuin tilanne sitä vaatii. Kiitos!

Caddiemaster on avoinna lähipäivinä seuraavasti:

Perjantai 16.4.                                     9.00-16.00
Lauantai 17.4.                                      10.00-14.00
Sunnuntai 18.4.                                  10.00-14.00
Maanantai 19.4.                                 12:00-16:00 (henkilökunnan koulutus)
Tiistai-keskiviikko 20-21.4.          9.00-17.00
Torstai 22.4. alkaen                          8.00-18.00

Tiistaille 27.4. saakka caddiemasterilta on myös saatavilla kahviotuotteita, limua, olutta, siideriä… Uusi ravintoloitsija aloittaa toimintansa klubilla keskiviikkona 28.4. jolloin myös valikoima laajentuu.

Tulevasta kauden ravintolatoiminnasta laajemmin tässä uutisessa.

TERVETULOA PELAAMAAN!