Kehity golfissa läpi kesän!

Tiesitkö, että peli itsessään ei kehitä lajitaitojasi, vaan kauden aikana on tärkeä myös harjoitella. Varmista hyvä pelikunto läpi golfkauden ja osallistu tehokkaisiin treeni-iltoihin Tuusulassa.

Opettajajoukkomme kasvoi entisestään, kun entinen ammattilaispelaaja Patrick Roos (PGA Professional) liittyi tiimiimme. Patrickiin voit tutustua vaikka jo tulevana keskiviikkona 30.5, kun Pate ja Heini vetävät treeni-illan Tuusulassa. Paten ajanvarauskalenterikin on jo avoinna ajanvarauksessamme. Treeni-iltoja on tiedossa enemmänkin eri opettajakokoonpanoilla, joten löydät varmasti itsellesi mieluisan opettajaparin.

Perjantaina 1.6 saamme vieraaksemme  Tuusulaan Suomen koulutetuimman puttivalmentajan Petri Parviaisen. Petri on kirjoittanut menestystä niittäneen kirjan puttaamisesta, joten nyt kannattaa tulla kuulemaan mistä puttaamisessa ja lähipelissä on oikein kyse.

Tervetuloa kehittymään golfissa!

– Heini, Ari, Patrick, Ilkka, Chrisse ja Petsku

Psst! Junnuleireille mahtuu vielä mukaan kesäloman 1. ja 2. viikolle. Luvassa on liikunnallinen viikko golfaten asiantuntevien opettajien opissa. Lue lisää tästä

Uutiskirjeeseen