Kauden seuraottelut on nyt pelattu

Keimolan kapteeni Arto Riikola ja Juha Millaskangas

Kauden seuraottelut on nyt pelattu. Seuraotteluiden saldona on voitto SHG:stä, tasapeli Keimolan kanssa ja tappio Talmasta.

Suur-Helsingin Golfin 18 pelaajan joukkue tuli Tuusulan Golfklubin vieraaksi 17.6. Jokavuotiset reikäpelikisat aloitettiin jo v. 1985. TGK:n joukkue voitti vasta kymmenennen kerran. TGK:n joukkueen voittajat olivat: TGK:n kapteeni Juha Millaskangas, Hannu Torola, Jari Piiparinen, Markku Vuotovesi, Mikko Nevalainen, Mauri Rytkönen, Jorma Seppälä, Jaana Björkman, Veera Koskinen ja Merja Wuorio.

Seuraottelu Keimola Golfin ja Tuusulan Golfklubin välillä pelattiin perjantaina 29.6. Keimolan Kirkka-kentällä. Mukana oli kymmenen miestä ja kuusi naista molemmista joukkueista pelimuodon ollessa best ball -reikäpeli. Kärkeen lähteneet miehet eivät Tuusulan kannalta onnistuneet parhaalla mahdollisella tavalla. Viidestä ryhmästä tuli vain yksi voitto Markku Vuotoveden ja Risto Wuorion toimesta. Harri Hägg ja Juha Millaskangas taipuivat tasapeliin, oltuaan jo kolme up kymmenen väylän jälkeen. Naisten kolmesta ryhmästä tuli kaksi voittoa Taru Åkessonin ja Mervi Kilpikosken, sekä Jaana Salosen ja Tiia Kovasen ryhmistä. Mirjami Hakala ja Sirkka Hyytiäinen pelasivat tasapelin, joten pisteet tasattiin Keimolan kanssa 4-4. Samoin pelasimme edellisvuonna tasapelin Keimolan kanssa, mutta edellisvuoden voiton ansiosta pokaali jäi Keimolaan.

Seuraottelu Golf Talmaa vastaan pelattiin sunnuntaina 8.7. Talman Master kentällä. Pelimuotona oli tasoituksellinen reikäpeli. Kenttä oli hyvässä kunnossa, sää oli pilvinen eikä sateen uhka kuitenkaan toteutunut, joten olosuhteet olivat ideaalit. Valitettavasti emme saaneet joukkueeseen kuudetta naista, joten lähdimme otteluun yhden pisteen tappioasemasta. Pelatuista peleistä saimme seitsemän voittoa, joten pokaali jäi Talmaan luvuin 9–7.