Kapteeni luotsaa pelitoimintaa

Päivät ovat pitenemään päin, aurinkokin on näyttäytynyt pariin otteeseen ja meillä katseet kääntyvät kesään ja golfmailojen suuntaan. Johtokunnan kanssa pidettiin ensimmäinen kokous, jossa käytiin ensi kautta läpi.

Yksi       puheenaiheista oli viikkokilpailut, ja miten saisimme ne yhtä suosituiksi kuin silloin joskus hyvinä aikoina, jolloin minä vasta aloittelin Coca Cola Golf -kurssilla. Ideoita oli paljon ja niistä valitsimme mielestämme parhaat vaihtoehdot. Moni meistä on viikot töissä, eikä monen ole muiden kiireiden takia mahdollista päästä joka tiistai pelaamaan. Tämän otimme nyt huomioon, ja sen takia pelipäiviksi valikoitui jakso tiistai─lauantai. Lisäämme myös pistebogeyn rinnalle toisen pelimuodon, tasoituksellisen lyöntipelin. Toivomme tämän lisäävän myös pienemmän tasoituksen omaavien pelaajien osallistumista. Viikkokilpailujen kesto on 12 viikkoa kesäkuusta elokuuhun. Jokaisella viikolla voi käydä pelaamassa kierroksen, mutta 6 parasta tulosta otetaan huomioon. Viikkopalkintoja ei enää jaeta, vaan lasketaan parhaat kuusi kierrosta yhteen ja palkitaan viisi parhaan yhteistuloksen saavuttanutta pelaajaa. Osallistumismaksu on 30 euroa, ja se maksetaan ennen ensimmäistä kierrosta. Palkintoja emme vielä paljasta, mutta ne saattavat tänä vuonna olla vähän erilaiset kuin aiemmin. Toivon todella, että nämä muutokset lisäisivät kiinnostusta viikkokilpailuihin.

Seuraottelut ovat toinen asia, mikä on pistänyt miettimään. Vaikka kilpailijat saavat ilmaisen kierroksen ja joissakin paikoissa myös ruuan, on näihin ollut vaikea saada pelaajia mukaan. Seuraottelut ovat mukavia tapahtumia, joissa edustamme Tuusulan golfklubia. Toivon, että tänä vuonna pelaajat olisivat enemmän kiinnostuneita otteluista ja saisimme lisää pelaajia mukaan. Viime kesänä meille ei menestystä hirveemmin herunut, ja nyt on aika näyttää, että kyllä me tuusulalaisetkin osataan.

Kauden avauskilpailut pidetään toukokuussa. Seniorit aloittavat kauden lintukisalla 6.5., jonka jälkeen päästään pelaamaan avajaisscramblessa 13.5. Tämän jälkeen naiset pääsevät avaamaan kilpailukauden 21.5. naisten avajaiskilpailussa. Haluan kannustaa kaikkia naisia osallistumaan kilpailuihin enemmän. Kilpailut ovat paljon muuta kuin vain rystyset valkoisena puristamista. Kilpailut Tuusulassa ovat mielestäni mukavia pelipäiviä mukavien pelikavereiden kanssa. Ja naisten tämän vuoden huikeat hyvinvointipalkinnot eivät ole myöskään pahitteeksi.

Toivon kaikille hyvää kauden avausta ja nähdään kentällä!

Taru Åkesson

kapteeni