Junioritoiminnan uutisia  

TGK:n junioripalkinnot Joel Talusénille ja Valtteri Vuorelalle

Vuosittain ojennettavat TGK:n junioripalkinnot annettiin tänä vuonna Vuoden junioripelaaja Joel Talusénille ja Vuoden tsemppari Valtteri Vuorelalle.

 

Junnukauden päättäjäiset 3.10.

Joel ja Valtteri
Kaikki junnut!

Juniorien golfkauden päättäjäisiä vietettiin klubilla lähes 40 hengen voimin. Sateisen sään vuoksi illan aktiviteettiosuus järjestettiin sisäharjoitustilassa, luonnollisesti pienen kisan merkeissä. Paikalle saapuneet vanhemmat ja juniorit tutustuivat iltapalan lomassa ensi kauden peliasuihin. Illan aikana kuultiin talven valmennussuunnitelmista Heini Haapalan kertomana. Paikalla oli myös tämän talven uusi valmentaja Peter Hagström. Sateisen illan kruunasi junnuille lämmitetty Krapin rantasauna.

 

 

 

 

Juniorit menestyivät loppukauden kisoissa

Tuusulan kilpajuniorit kisasivat ahkerasti aivan kauden viimeisiin kilpailuihin asti. Alla poimintoja loppukauden parhaista menestymisistä Golfliiton kisoissa. Onnea kaikille hienoista saavutuksista!

Junior Challenge Tour (ent. Aluetour)
Kauden viimeinen JCT kisattiin Kotojärvellä 13.8. Tuusulan junioreista parhaiten sijoittui Kristian Salonen neljännelle sijalle. Kauden 2017 Junior Challenge Tourin rankingissä (kuusi osakilpailua) Kristian sijoittui hienosti toiselle sijalle ja Ville Onkamo viidennelle sijalle.

Future Tour (ent. Tsemppitour)

Sarjassa kisasivat  7–16-vuotiaat nuoret. Kauden 2017 Future Tour rankingeissä (kuusi osakilpailua) palkintosijoille ylsi Joel Talusén, joka tuli toiselle sijalle Pojat 16-sarjassa.

Oskari, Petri ja Joel. Juho valitettavasti puuttuu kuvasta

Future Tour -kilpailujen yhteydessä pelattiin joukkuekilpasarja. Alueiden parhaat joukkueet pääsivät valtakunnalliseen joukkuefinaaliin 23.–24.9. Lakeside Golf Sastamalaan. Myös TGK:n joukkue oli mukana finaalissa! TGK:n junnuilta finaali sujui hienosti ja joukkue sijoittui palkintosijoille kolmanneksi. Tuusulan joukkueessa pelasivat Oskari Mölkänen, Petri Ylitapio, Joel Talusén sekä Juho Kallén.

Joukkuekisan aikana kilpailtiin myös kahden päivän yksilökisa. Tuusulalaisten parhaasta menestyksestä vastasi Joel, joka oli kolmannella sijalla Pojat 16-sarjassa.

 

 

Joitakin tuloksia Future Tourin osakilpailuista

Vuosaari 7.8:

Easy 9: Jesper Savolainen 1. sija
Easy 18: Oliver de Roos 3. sija ja Anssi Rasmus 5. sija
Tytöt: Noora Eloranta 3. sija
Pojat 16: Joel Talusén 4. sija

Oskari oikealla

Kotojärvi 12.8:

Anssi


Easy 9:  Jesper Savolainen 1. sija
Easy 18:  Anssi Rasmus 2. sija
Pojat 16:  Oskari Mölkänen 3. sija

 

 

 

 

Eelis (vas.) Oskari, Petri, Ville ja Joel (edessä)

Vierumäki 15.9.
Koululiikuntaliiton ja Suomen Golfliiton vuosittainen mestaruuskisa järjestettiin Vierumäellä syyskuun puolivälissä. Kaikkiaan paikalle ympäri Suomea oli saapunut lähes  170 juniorigolffaria. Tuusulasta osallistujia oli yhdeksän. Kotiin Tuusulaan mitalien kanssa matkasi kolme kisaajaa: Eelis Tuominen, joka upeasti sijoittui toiselle sijalle Pojat 16-sarjassa, Joel Talusén (Pojat 14, 2. sija) ja Oskari Mölkänen (Pojat 14, 3. sija).

 

 

 

Junioritoimikunta kiittää Beat the Junnu -tapahtuman osallistujia

Tuusulan Golfklubin junioritoimikunta ja kilpajuniorit järjestivät Beat the Junnu -golftapahtuman junioritoiminnan tukemiseksi. Tapahtumaan osallistui 28 joukkuetta. TGK:n juniorit pääsivät kokeilemaan kisaisännän roolia. Junnut hoitivat startterin ja forecaddien tehtävät, isännöivät puttikisaa ja vetivät chippiklinikkaa. Kierroksen aikana juniorit hoitivat myös lähemmäs lippua ja pisin draivi -kisat. Kierroksen jälkeen oli tarjolla makkaraa.

TGK:n juniorit ja junioritoimikunta kiittävät kaikkia Beat the Junnu -scrambleen osallistuneita ja klubin henkilökuntaa onnistuneesta kisapäivästä!

Merja Talusen

 

Kiitos junnuosastolle ihastuttavasta Beat the Junnu -tapahtumasta

Kiitos kiittämisestä junnutoimikunta ja kilpajunnut. Kiitos kuuluu kuitenkin teille itsellenne. Me lähes kolmekymmentä paria saimme nauttia todella hyvin ja huolellisesti järjestetystä Beat The Junnu Open Scramble -tilaisuudesta. Junioritoimikunta oli ideoinut oivallisen suunnitelman tapahtumalle, ja sitä olivat toteuttamassa aktiiviset rouvat Merja Talusén ja Hanna Hisinger-Mölkänen sekä noin viisitoista junnua.

TGK:n jäseninä saamme olla ylpeitä seuramme nuorisokasvatuksesta ja hyvin käyttäytyvistä junnuistamme. Eri tehtävissä kentällä tai klubilla olleet junnut tervehtivät kädestä pitäen, katsoivat silmiin, esittäytyivät, olivat kohteliaita ja ystävällisiä. Sisätiloissa pojat tietenkin ottivat lakit pois päästä. Tytöt ja pojat tekivät työtään iloisina mutta vakavasti paneutuen.

–KA

Osallistujia tervehti klubitalon ovella tyylikäs tapahtumakyltti.
Toimitsijoina toimineita junnuja oikealta Osku M., Elmo, Eelis, Valle, Cia ja Kride.
Petri ja Joel opettivat aikuisia parantamaan chippejään. Harjoitusviheriöllä oli samaan aikaan meneillään puttikilpailu.
Starterit Osku S., Osku M. ja Anttoni antoivat kilpailuohjeita sekä jakoivat lähtijöille banaajeja ja palloja.
Ville ja Matias valmiina haastamaan lyönneillään kilpailijat lähimmäksi lippua väylällä 5. Jos kilpailija pääsi lähemmäksi, sai hän pikapalkinnon.
Väylällä 18 Valle, Noora, Kride ja Cia haastoivat kilpailijat pisimpään draiviin. Voittivat useimmiten.
Petri avaa palkintojenjakotilaisuuden. Vasemmalla Merja Talusen.

 

Kride ja Noora ottivat ilmoittautumisia vastaan sekä myivät mulliganeja.
Osku pyytää hiljaisuutta aloituslyönnin ajaksi.