Juniorit avasivat kilpailukauden Nevaksessa, Anastasia ylivoimaisesti voittoon

Jesper treenaamassa ennen kisoja.

Juniorit pääsivät kevään odotuksen jälkeen avaamaan kisakauden Nevaksessa 2.6. pelatussa Future Tour X1- kisassa. Mukana oli jopa 14 TGK:n junioria ja onnistumisia nähtiin päivän aikana useita eri sarjoissa.

Nuutti Ainasto avasi kisakauden Pojat Challenge -sarjassa tuloksella +21. “Oli mahtava avata kilpailukausi Nevaksessa. Keli oli mahtava, kuten myös kentän kunto. Ja kun palloonkin kerran osui niin mikäs siinä oli pelatessa, tosi kiva päivä” kertasi Nuutti päivän fiiliksiä. Nuutti onnistui upottamaan birkun 16 reiällä.
Myös Jasper Savolainen onnistui tekemään birkun kierroksen aikana 8. väylällä. “Oli mukava pelata uusien kavereiden kanssa. Birkun tekeminen tuntui mahtavalta!” kertoo Jesper.
Myös Riku Laakso onnistui birdien teossa 17. väylällä. “Kierros oliomalta osalta ihan ok, jossain kohtaa lähti vähän miten sattuu, mutta muuten meni ihanhyvin. Sää oli mitä mainioin eikä edes tullut kovin paljon”, kertoo Riku.
Oskari Mölkänen sijoittui jaetulle 2. sijalle tuloksella +4 Elite-sarjassa. “Peli ei oikein kulkenut  ensimmäiseen 12 reikään,
kun en saanut lähestymisiä griiniin ja putitkaan eivät uponneet. Draivit olivat kuitenkin loistavia koko kierroksen. Lopussa kuitenkin tuli hyvä eagle-paikka, jonka hyödynsin. Viimeisen reiän birdieen oli hyvä lopettaa kierros”, muistelee Oskari.
Oskari ja Anastasia kierroksen jälkeen. Palkintojen jakoa ei järjestetty koronan aiheuttamien poikkeusolosuhteiden vuoksi ollenkaan.

Anastasia Hekkonen johti tyttöjen Elite sarjaa ylivoimaisesti koko kierroksen ajan. Anastasia voitti tuloksella +4, kymmenen lyönnin marginaalilla seuraavaan! “Lähdin kisaan hyvillä fiiliksillä. Juniorien golfkausi on vihdoin käynnissä! Luvassa oli aurinkoinen keli, hyväkuntoinen kenttä ja hauskaa seuraa. Nautin pelistä, olosuhteista ja seurasta. Tämä sai lyönnit suoriksi ja putit uppoamaan. Kisassa onnistuminen on tietysti nostanut nyt odotuksia, ja odotankin innoissani seuraavia kisoja”, kertoo Anastasia.

Junioreiden kisakausi jatkuu huomenna kotikisoissa Tuusulassa. Tsemppiä kaikille treeniin ja kisoihin!