Juniorien Future Challenge Tuusulassa – Joel voitti poikien sarjan

Keskiviikkona  10.6. Tuusulan Golfklubille suuntasi Future Challenge kilpailua pelaamaan yli 100 junioria eri puolilta Etelä-Suomea.
Future Challenge on Future Tourin sarja, joka pelataan omana kilpasarjanaan.
Sarja on tarkoitettu 8-21 vuotiaille pojille, joiden tasoitus on 36 tai pienempi. Pelimuotona on 18 reiän lyöntipeli ilman tasoituksia. Sarjan tarkoituksena on luoda pelaajille lisää haastetta hieman pidemmällä kentällä.
Tuusulan osakilpailussa oman seuran kilpajunnuja oli mukana komeat 16 nuorta.
Tyttöjen sarjan voitto meni Sandra Palinin mukana Vierumäelle. Omat edustajamme olivat (kuvassa vas) Iiris Jussila, Anastasia Hekkonen sekä Saara Mölkänen.
Anastasia jatkoi alkukauden hyviä suorituksia ja oli kisassa T4. Iiriksen peli kulki myös hyvin ja hänen lyöntimäärä alitti oman tasoituksen.
Saara onnistui hienosti elämänsä ensimmäisessä kisassa pelaten alle oman tasoituksen hänkin. Saara kommentoi kierrostaan seuraavasti.
”Osallistuin kisoihin Tuusulassa ekaa kertaa puolen vuoden harjoittelun jälkeen. Etukäteen jännitti paljon, mutta kisaaminen oli yllättävän kivaa ja pelikaverit mukavia”.
Poikien sarjan voitto jäi Tuusulaan kun Joel Talusén pelasi tuloksen (-1). TGKn junnuista kympin joukkoon (T9) ylsi myös Simeon Saarikivi tuloksella +5.
Poikien sarjan voitto kotiseuraan Joel Talusénin hienolla pelillä.